VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Leimuiden

Steeds meer Verenigingen van Eigenaren kiezen ervoor om het beheer van hun VvE uit te besteden aan een professionele partij, dit is ook in Leimuiden het geval. Door onvoldoende kennis of tijdgebrek wordt in veel gevallen de hulp van een VvE beheerder ingeschakeld in Leimuiden. Veel of alle taken worden dan uitgevoerd door de beheerder. De VvE’s hebben de keuze om het beheer in eigen handen te nemen, maar in veel gevallen is het beter om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder vanwege onder andere de kennis, de tijd en de middelen. De beheerder kan verschillende taken uit handen nemen voor de VvE.

Schakel VT2000 niet alleen in voor het beheer van uw VvE in Leimuiden. Wij zijn ook in te schakelen voor uw VvE beheer in Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Uithoorn, Sassenheim en Voorhout. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 in Leimuiden

VT2000 is al ruim 20 jaar een betrouwbare VvE beheerder in Leimuiden. VT2000 heeft een aantal jaren geleden een certificering ontvangen, de SKW certificering. De afkorting SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit betekent dat er sprake is van een goede en kwalitatief hoogstaande beheerder. Elk jaar wordt de VvE beheerder opnieuw gekeurd. Daarbij heeft VT2000 de inschrijving bij de AFM, dit is de autoriteit financiële markten. Daarnaast wordt het programma Twinq gebruikt. De software van Twinq is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen van het beheer van VvE’s zoals het opstellen van de begroting, het bewaken van de ledenbijdragen, de eigendomsoverdracht van een appartementsrecht, het samenstellen van een actuele presentielijst en het voeren van de administratie. Met het programma krijgen de eigenaren inzicht in de administratie van de VvE. Elke dag worden in Nederland ongeveer 24.000 appartementengebouwen (800.000 appartementsrechten) gebruik gemaakt van de software van Twinq.

Waarom VT2000 voor het beheer van uw VvE in Leimuiden?

VT2000 biedt een uitgebreid pakket van diensten aan: het secretarieel administratief beheer, financieel administratief beheer, informatievoorziening en communicatie, bouwkundig beheer en MJOP, technisch VvE beheer, Verzekering en schades, bestuur en administrateur, advisering en extra voordelen en gratis overstapservice VvE beheerkantoor. VT2000 is persoonlijk en betrokken bij de Verenigingen van Eigenaren en komt altijd haar afspraken na. VT2000 is altijd bereikbaar en staat garant voor een uitstekende kwaliteit. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. Daar heeft de VvE op altijd voordeel van. VT2000 heeft concurrerende tarieven en door inkoopvoordelen wordt hoeft de VvE minder te betalen. De complete afhandeling van de overdracht van de oude beheerder wordt door VT2000 verzorgd en ook bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren is de klant aan het juiste adres. Er is een gratis overstapservice. Net als in andere steden is ook VT2000 in Leimuiden uw VvE beheerder.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Voor meer informatie over VT2000 voor het beheren van uw VvE in Leimuiden?

Als u vragen heeft en/of een vrijblijvende offerte wenst, dan bent u bij ons op het juiste adres. Er is een professioneel team die voor u klaar staat om u vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over het VvE beheer in Leimuiden of een andere stad en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, u kunt ons bereiken via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Als u dat wilt kunnen we een afspraak maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.