VvE Beheer VT2000

VvE beheer Uithoorn

In steeds grotere mate zijn de verschillende verenigingen die gevestigd zijn in Uithoorn en omgeving op zoek zijn naar een professionele VvE beheerder die het beheer op zich kan nemen. Veel eigenaren hebben onvoldoende tijd om het beheer in eigen handen te nemen. Bij het beheren van de Vereniging van Eigenaren komen steeds meer onderwerpen kijken. Hoe gaan we om met bijvoorbeeld duurzaamheid en kan de vereniging subsidie krijgen? VT2000 VvE beheer is goed bekend in Uithoorn en omgeving en kan u met alle vraagstukken helpen.

VT2000 is niet alleen werkzaam als VvE beheerder in Uithoorn. Ook kunt u ons inschakelen voor het beheer van uw VvE in Amsterdam en omgeving Nieuw-Vennep.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 voor het VvE beheer in Uithoorn

VT2000 heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van VvE beheer, ook in Uithoorn en omgeving. VT2000 staat bekend als een betrouwbaar en professioneel bedrijf. VT2000 is SKW en AFM gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen en AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. SKW geeft de kwaliteit van de beheerder aan. VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties hebben het ‘Productcertificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaars’ ontwikkeld. De eisen en normen zijn vastgelegd in de Nationale beoordelingsrichtlijn 5016. Een beheerder, die na toetsing door SKW aan de eisen voldoet, ontvangt het certificaat. Na certificatie wordt de beheerder jaarlijks getoetst of nog aan de normen voldaan wordt. VT2000 heeft dit certificaat een aantal jaren geleden ontvangen. Daarnaast is ook het AFM certificaat ontvangen. Dit betekent dat er veel kennis in huis is van financiële zaken en er ook verzekeringen verstrekt kunnen worden. VT2000 werkt met het programma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De klanten van VT2000 zijn erg enthousiast over Twinq. Om de VvE ter dienst te zijn kan deze geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van door VT2000 gerealiseerde kostenvoordelen. Dit levert menig Vereniging van Eigenaren bij de overgang naar VT2000 flinke kostenbesparingen op. Kostenbesparingen worden ook gerealiseerd door het VvE beheer en onderhoud in Uithoorn slim in te plannen, rekening houdend met de duurzaamheidsvraag.

Wilt u meer weten voor uw VvE beheer in Uithoorn en de gratis overstapservice?

Om Vereniging van Eigenaren in Uithoorn te ontzorgen helpen wij u graag verder met VvE beheer, het stappenplan en onze GRATIS overstapservice. Voor meer informatie en al uw vragen en/of opmerkingen over het VvE beheer in Uithoorn kunt u ons bereiken op, 085-0410500 of mailen naar info@vt2000.nl. Onze ervaren collega’s helpen u graag verder. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.