VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Kampen

Voor de VvE zijn er veel voordelen om te kiezen voor een professioneel beheerkantoor. Voor vrijwilligers is het tijdrovend om het werk uit te voeren en de veranderende wetgeving bij te houden. Een professioneel beheerkantoor kan het totale beheer uitvoeren, dit is inclusief de technische- en bouwkundige begeleiding en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Door Vereniging van Eigenaren wordt geadviseerd te werken met een gecertificeerd kantoor. Een professioneel VvE beheer kantoor in Kampen die is gecertificeerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) en dat bovendien is ingeschreven bij de AFM (Autoriteit financiële markten) is VT2000. VT2000 kan niet alleen het totale beheer uitvoeren, maar desgewenst ook de bestuursfunctie invullen. Voor het VvE beheer in Kampen is het van belang om eerst te inventariseren aan welke diensten behoefte is. VT2000 wil de vereniging daarbij helpen, dit kan ook in een persoonlijk gesprek.

VT2000 is niet alleen werkzaam in Kampen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor een professioneel VvE beheer in Zwolle of Nunspeet. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer Kampen en VT2000 als beheerder

Al ruim 20 jaar verzorgt VT2000 het professionele beheer voor de VvE’s in de regio Kampen. Transparantie, klantvriendelijk werken en een goede bereikbaarheid zijn hierbij van belang. Voor de transparantie wordt gewerkt met een eigen portal voor de Vereniging van Eigenaren in het speciale programma Twinq. Alle voor de VvE relevante documenten en acties zijn opgenomen in deze portal. Verder is er een beheerder per Vereniging van Eigenaren en een vast team. Dit vaste team zorgt ervoor dat leden altijd snel en klantvriendelijk worden geholpen. Een actieve rol en snelle terugkoppeling zijn hierbij belangrijke zaken. Voor bouwkundige- en verzekeringszaken worden onze specialisten ingeschakeld. Ook buiten kantooruren is er een goede bereikbaarheid door onze calamiteitenservice, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Om kosten te besparen kan de VvE GRATIS en vrijblijvend gebruik maken van de inkoopvoordelen. Verder is er een GRATIS overstapservice bij VvE beheer in de regio Kampen om de klanten te ontzorgen. Bij deze overstapservice hoort een stappenplan om u te informeren. VT2000 kan dit ook in een persoonlijk gesprek toelichten. Op de website kunt u de referenties lezen.

Meer weten over VT2000 voor uw VvE in Kampen of een andere stad?

Graag helpen onze vakkundige collega’s u verder als u vragen heeft en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Onze VvE beheer team in Kampen en omstreken staat u met raad en daad bij.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.