VvE Beheer VT2000

VvE beheer Zeeland

Bent u op zoek naar een VvE beheerder die met u mee denkt? Een beheerder die goed op de hoogte is van wat er speelt in de markt? Een beheerder die SKW gecertificeerd is? Een beheerder die alle disciplines in huis heeft? Dan bent u bij VT2000 voor het beheer van uw VvE in Zeeland aan het juiste adres. Wij zijn er voor de hele omgeving om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Zo helpen wij ook uw VvE in Den Haag en Rotterdam met een totaal beheer!

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 voor het VvE beheer in Zeeland

VT2000 is al meer dan 20 jaar actief in de branche van beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Er is in de loop van jaren veel bereikt en de branche heeft zich sterk ontwikkeld. VT2000 is een betrouwbaar bedrijf en erg professioneel. Er is een 24-uurs bereikbaarheid en afspraken worden altijd nagekomen. Door inkoopvoordelen wordt er veel geld bespaard voor de VvE. De diensten die worden aangeboden zijn: het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. VT2000 heeft een aantal jaren geleden het SKW certificaat ontvangen. Dit staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit geeft houvast voor de Vereniging van Eigenaren over de kwaliteit die geleverd wordt door de beheerder. De kwaliteit wordt elk jaar opnieuw beoordeeld, om te kijken of de kwaliteit behouden is gebleven. Daarnaast heeft VT2000 een AFM certificaat, dit betekent dus dat er veel kennis van financiële zaken in huis is. VT2000 werkt met het programma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Vereniging van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De huidige klanten zijn erg enthousiast over Twinq. Voor het beheer van de VvE in Zeeland bent u bij VT2000 aan het goede adres.

Meer weten over VT2000 en onze GRATIS overstapservice bij VvE beheer in Zeeland?

Bent u voor uw VvE in Zeeland of omgeving op zoek naar een klantvriendelijke VvE beheerder dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons vakkundige team. Ons team helpt u graag verder, ook voor het verzorgen van een geheel vrijblijvende offerte, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Verder willen wij u attent maken op onze GRATIS overstapservice en het stappenplan. Wij willen de VvE ook bij de overstap geheel ontzorgen. De te nemen stappen zijn opgenomen in de website, evenals de GRATIS overstapservice. Nadat de VvE heeft besloten om voor VT2000 te kiezen, zullen wij alle betreffende beheer werkzaamheden voor uw vereniging in Zeeland uit handen nemen. U hoeft bij de overstap geen verdere actie te ondernemen, vanzelfsprekend wordt u volledig geïnformeerd.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.