VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Goes

Het beheer van de VvE is divers en tijdrovend. De wetgeving wijzigt steeds en er is veel kennis en know how nodig. Er zijn minder vrijwilligers actief binnen het VvE beheer dan een aantal jaren geleden. Ook binnen Goes zijn er steeds vaker VvE’s op zoek naar een professionele beheerder. De Vereniging van Eigenaren kan ervoor kiezen om een deel of alle taken uit te besteden aan een professionele partij. Het is verstandig om er vooraf over na te denken welke taken uitbesteed moeten worden aan een beheerkantoor. Verder is het van belang om te onderzoeken welke beheerder het beste bij uw Vereniging van Eigenaren past. De organisatie VvE belang adviseert de verenigingen om te kiezen voor een gecertificeerd VvE beheer kantoor in Goes en omstreken. Een goed bekend staande door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd beheerkantoor is VT2000. Al ruim 20 jaar is dit een belangrijke speler in de markt en is de partner van veel verenigingen. Dit kantoor is niet alleen gecertificeerd, maar staat ook vanaf de start, ruim 20 jaar geleden, ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). De oprichters hebben er direct voor gekozen om goed opgeleide vakkundige spelers te worden in de markt. VT2000 denkt mee met haar VvE’s en is de sparringpartner voor het beheer van uw vereniging in Goes.

VT2000 is niet actief als VvE beheerder in Goes. Ook in de rest van Zeeland, zoals in Vlissingen of Middelburg, kunt u het beheer van uw VvE aan onze professionals uitbesteden.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke VvE beheer diensten zijn er in Goes mogelijk?

Al ruim 20 jaar is VT2000 de professionele beheerder die alle diensten, dus het totale VvE beheer pakket kan geleverd worden aan uw Vereniging van Eigenaren in Goes. Desgewenst kan ook de bestuursfunctie aan hen worden uitbesteed. Als basis adviseren wij om eerst te inventariseren aan welke diensten de VvE behoefte heeft. In een vrijblijvend gesprek kan VT2000 u hierbij helpen. Bij VT2000 is het mogelijk om een totaalpakket af te nemen, maar ook een deel van de diensten. Vaak zien we dat als er nog vrijwilligers actief zijn dat toch de administratie wordt uitbesteed. Eigenaren vinden het prettig om dergelijke werkzaamheden niet meer zelf uit te voeren, omdat zij niet bij hun mede-eigenaren om geld willen vragen. Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is verstandig als basis voor de financiële- en onderhoudsplanning. Verder is het van belang dat er een vaste beheer specialist aan de VvE in Goes wordt gekoppeld. De vaste beheerder zorgt er met een team voor dat alle werkzaamheden netjes in orde zijn. In een persoonlijke portal in Twinq staan alle relevante stukken van de Vereniging van Eigenaren en kunnen de acties door de leden worden gevolgd. Online hebben de leden 24/7 inzage. Per calamiteiten is er een 24-uurs dienst actief. Omdat kritisch met het geld omgaan belangrijk is voor de VvE’s, heeft VT2000 geheel vrijblijvend en kosteloos gezorgd dat de verenigingen gebruik kunnen maken van inkoopvoordelen en een mooi verzekeringspakket. Bij het voorbereiden van de overstap naar een ander beheerkantoor komt er behoorlijk veel op de leden af. Bij VT2000 wordt u volledig ontzorgd door het stappenplan en de GRATIS overstapservice. Ook hierbij wordt u volledig op de hoogte gehouden van de voortgang van het VvE beheer in Goes.

Meer weten over VT2000 en onze GRATIS overstapservice bij VvE beheer in Goes?

Wilt u meer weten voor uw VvE in Goes of een andere stad, of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen, ons vakkundige team helpt u graag verder, 085-0410500 of mailen naar info@vt2000.nl. Onze collega’s kunnen ook naar u toe komen. U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, dan heeft u alle tijd om uw vragen over het VvE beheer in Goes door te nemen.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.