VvE Beheer VT2000

VvE beheer Maarssen

De vraag naar professionele VvE beheerders groeit. Er is namelijk veel kennis en tijd nodig voor het beheren van een VvE. Door het afnemend aantal vrijwilligers moet het werk onder minder mensen worden verdeeld. Ook vinden sommige VvE’s het uitvoeren van bepaalde taken, zoals de administratie, lastig. Deze taken worden dan overgelaten aan een professionele VvE beheerder. Herkent uw VvE in Maarssen zich hierin en zou uw VvE ook graag bepaalde taken van het VvE beheer uit willen besteden? Kijk dan eens wat de mogelijkheden zijn bij een professionele VvE beheerder. Een aanrader voor de VvE’s in Maarssen is VT2000. VT2000 is een professionele VvE beheerder, die al ruim 20 jaar een vergunning heeft bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd is.

VT2000 is niet alleen in te schakelen voor uw VvE beheer in Maarssen. Tevens beheren wij VvE’s in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten en De Bilt.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Diensten die VT2000 kan leveren voor VvE’s in Maarssen

VT2000 wil de VvE’s in Maarssen graag van dienst zijn. Het begint met een inventarisatie van de gewenste uit te besteden taken. Dit is geheel aan de VvE zelf, maar uiteraard wil VT2000 hier ook bij helpen. U hoeft bij VT2000 niet bang te zijn dat bepaalde taken op het gebied van VvE beheer niet uitgevoerd kunnen worden, omdat VT2000 is een VvE beheerder die het totaalbeheer inclusief het opstellen/actualiseren van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en bouwkundige begeleiding kan verzorgen. Het mooie bij VT2000 is dat de diensten in modules worden aangeboden, zodat de VvE alleen die pakketten kan kiezen waar behoefte aan is. De taken die niet in het pakket vallen, blijft de VvE dan zelf uitvoeren. Naast de inkoopvoordelen waar klanten van VT2000 vrijblijvend en geheel kosteloos gebruik van kunnen maken, biedt VT2000 ook een stappenplan en een GRATIS overstapservice aan. Dit is een fijne bijkomstigheid die rust geeft aan besturen. De communicatie tussen klanten en VT2000 verloopt via een vast beheerteam. Elke VvE heeft zo’n beheerteam, wat ervoor zorgt dat er adequaat kan worden gehandeld, omdat het beheerteam op de hoogte is van de lopende zaken binnen de VvE. VT2000 werkt met het programma Twinq. Binnen dit programma heeft iedere VvE een eigen portal, waarop de voor de VvE belangrijke documenten gepubliceerd staan. Een laatste, maar zeker geen onbelangrijk punt is dat VT2000 24/7 bereikbaar is voor calamiteiten.

Geïnteresseerd in VT2000 als VvE beheerder voor uw VvE in Maarssen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen en/of heeft u nog een vraag over de mogelijkheden voor de VvE’s in Maarssen bij VT2000, bel met ons team via 085-0410500 of mail uw vraag naar info@vt2000.nl.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.