VvE Beheer VT2000

VvE beheer in IJmuiden

Tegenwoordig stoppen steeds meer vrijwilligers met het uitvoeren van de beheertaken voor hun Vereniging van Eigenaren. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van de diensten van een professionele beheerder van Vereniging van Eigenaren. Er kan gekozen worden om het gehele beheer te laten overnemen of een deel van het beheer. Een professionele VvE beheerder die bekend is door heel Nederland is VT2000. Het team van VT2000 kan u ondersteunen bij het beheren van uw Vereniging van Eigenaren. Er kan gezorgd worden voor het administratief beheer, financieel beheer, technisch- en bouwkundig beheer en verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. Dit is afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. Zo kan er ook worden gekozen om een beperkt aantal diensten af te nemen bij het VvE beheer kantoor VT2000 voor uw vereniging in IJmuiden.

Niet alleen kunt u VT2000 inschakelen voor uw VvE beheer in IJmuiden. Ook zijn wij actief in Haarlem en Amsterdam als uw persoonlijke beheerder.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke diensten biedt VT2000 voor uw VvE beheer in IJmuiden en omgeving

VT2000 is al ruim 20 jaar een professionele VvE beheerder en is in veel plaatsen in Nederland actief, waaronder ook IJmuiden en omgeving. Er wordt een totaalpakket aangeboden, de diensten die worden aangeboden zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviezen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice. VT2000 is open en transparant en 24 uur per dag bereikbaar.

VT2000 is SKW en AFM gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Het certificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren waarborgt dat de VvE met een goede, kwalitatief hoogstaande beheerorganisatie te maken heeft. SKW Certificatie bewaakt met periodieke herhalingsonderzoeken permanent de kwaliteit van de beheerders van Vereniging van Eigenaren. VT2000 heeft het certificaat een aantal jaren geleden voor het eerst ontvangen en ieder jaar wordt voldaan aan de kwaliteitseisen. VT2000 is ook AFM gecertificeerd, wat aangeeft dat er veel verstand is van verzekeringen en het afhandeling van schades. Er wordt gewerkt met het programma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de VvE 24/7 online beschikbaar. De klanten zijn erg enthousiast over Twinq. De complete afhandeling van de overdracht van de oude beheerder wordt door VT2000 verzorgd en ook bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren is de klant aan het juiste adres. Er is een gratis overstapservice.

Net als in andere steden is ook VT2000 ook in IJmuiden uw VvE beheerder. Het team van enthousiaste, deskundige en betrokken medewerkers staan altijd voor de Vereniging van Eigenaren klaar.

Meer informatie

VT2000 wil de VvE’s in IJmuiden graag van dienst zijn. Heeft u nog vragen omtrent VvE beheer in IJmuiden en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, VT2000 is bereikbaar via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Daarnaast is er een gratis overstapservice en stappenplan voor een zorgeloze overstap. Extra informatie hierover is te vinden op de website.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.