VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Hellevoetsluis

Steeds vaker zijn VvE’s in Hellevoetsluis op zoek naar een professionele VvE beheerder. Een professionele VvE beheerder kan de VvE veel tijd en geld besparen en hiermee worden de leden van de VvE ontzorgd. Als u al actief betrokken bent bij de VvE dan weet u hoeveel tijd met de VvE is gemoeid. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste partij en vooraf te inventariseren welke werkzaamheden u uit handen wilt geven. VT2000 is een goed bekend staande partij voor Hellevoetsluis en omgeving. VT2000 is gecertificeerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) en heeft een vergunning bij de AFM (autoriteit financiële markten). VT2000 bestaat ruim 20 jaar en heeft dienstverlening, transparantie en openheid hoog in het vaandel staan. VT2000 wil de VvE’s in Hellevoetsluis en omgeving graag van dienst zijn.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke diensten kan VT2000 voor uw VvE in Hellevoetsluis of omgeving verzorgen?

Het is mogelijk om bij VT2000 het totale VvE beheer van de VvE onder te brengen inclusief het opstellen of actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en bouwkundige begeleiding. De VvE wordt in dat geval volledig ontzorgd. Daarnaast kan ervoor gekozen worden om een deel van het VvE beheer over te laten aan VT2000, doordat de diensten bij VT2000 modulair worden aangeboden. Dit betekent dat u er ook voor kunt kiezen om bijvoorbeeld alleen de administratie aan VT2000 over te laten. Openheid en transparantie zijn zaken die VT2000 vanzelfsprekend en heel belangrijk vindt. Voor iedere VvE is een persoonlijke portal gemaakt in het programma Twinq. De voor de VvE relevante documenten kunnen 24/7 online worden bekeken. Bovendien kunt u als klant van VT2000 kosteloos en vrijblijvend profiteren van aanzienlijke inkoopvoordelen. Een goede communicatie tussen de klant en de VvE beheerder is erg belangrijk. Voor iedere VvE wordt bij VT2000 een vast team samen gesteld en een vaste beheerder. Klanten hebben een direct aanspreekpunt en kunnen meldingen of klachten adequaat worden opgepakt. Ook buiten kantoortijden is VT2000 bereikbaar voor calamiteiten, zodat u altijd terecht kunt bij VT2000. Daarnaast willen wij u wijzen op het stappenplan en de GRATIS overstapservice die VT2000 aanbiedt.

Bereikbaarheid VT2000

Als u nog vragen heeft omtrent de mogelijkheden rondom het VvE beheer van uw VvE in Hellevoetsluis of een andere stad in Nederland bij VT2000, dan helpen onze vakkundige collega’s u graag met het beantwoorden van uw vragen en/of het verstrekken van een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via 085-0410500 of info@vt2000.nl.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.