VvE Beheer VT2000

VvE beheer Nissewaard

Tegenwoordig wordt het VvE beheer in Nissewaard steeds meer uit handen gegeven aan een professionele beheerder van Vereniging van Eigenaren. Het aantal vrijwilligers dat zich daarmee bezig houdt neemt af. Professioneel beheer heeft, naast de tijdbesparing en het worden ontzorgd, ook andere voordelen. Zo kunnen de leden van de VvE zich bezig houden met zaken die zij interessant vinden. Met de VvE beheerder in Nissewaard en omgeving kunnen afspraken gemaakt worden zodat u altijd op de hoogte blijft. In de hele regio van Rotterdam kunt u ons dan ook inzetten. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 voor het VvE beheer in Nissewaard

Als VvE beheerder denkt VT2000 altijd graag met haar klanten mee. Wij gaan altijd een stapje verder dan andere beheerkantoren. Zo heeft VT2000 een netwerk van lokale aannemers en onderhoudsbedrijven in Nissewaard en omgeving. Zo bespaart u veel geld op schades en onderhoud en zijn deze ook sneller verholpen. Daarnaast neemt VT2000 bouwkundig beheer uiterst serieus. Verschillende bouwkundige specialisten van VT2000 zorgen dat uw complex in afgesproken staat blijft, dit verhoogt uw woongenot en uw woningwaarde. Er is aandacht voor duurzaamheid, samen met de VvE wordt hiernaar gekeken. Wij worden gezien als een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat altijd bereikbaar is, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De aangeboden diensten zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviseringen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice.

VT2000 is SKW gecertificeerd. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen. Dit zijn: VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Vereniging van Eigenaren. De eisen en normen zijn vastgelegd en de beheerder wordt elk jaar opnieuw getest. VT2000 heeft dit certificaat een aantal jaren geleden ontvangen en voldoet sindsdien elk jaar aan de eisen die worden gesteld. Er is meer dan voldoende kennis van zaken en er wordt een uitstekende kwaliteit geleverd. VT2000 staat ook ingeschreven bij het AFM. Er is dus ook in sterke mate sprake van financiële kennis, maar ook op het gebied van verzekeringen. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. Er wordt gewerkt met Twinq, VT2000 heeft de informatievoorziening op een hoog plan staan. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De huidige klanten zijn erg enthousiast over het programma. Er is een gratis overstapservice naar VT2000 en ook voor het opstarten van een nieuwe VvE bent u op de goede plaats.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer informatie over VT2000 voor VvE beheer in Nissewaard

Als u vragen heeft en/of meer informatie wenst, dan helpen onze deskundigen u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Graag maken wij u attent op onze gratis overstapservice, meer informatie hierover en over het VvE beheer in Nissewaard vindt u op onze site.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.