VvE Beheer VT2000

VvE beheer Gooise Meren

Steeds vaker vragen VvE’s in Gooise Meren en omgeving ondersteuning van een professioneel beheerkantoor. Het beheren van de Vereniging van Eigenaren kost veel tijd en energie. Er is steeds meer know how nodig om het beheer goed uit te voeren en daarnaast verandert de wetgeving steeds. Een VvE beheerder adviseert aan verenigingen om uit te zien naar een gecertificeerd beheerkantoor. Verder is het van belang om te controleren welke disciplines het beheerkantoor zelf kan uitvoeren. Steeds vaker zijn er administratiekantoren en makelaarskantoren die VvE beheer aanbieden, dit terwijl zij onvoldoende disciplines in huis hebben. VT2000 is een VvE beheer kantoor in de regio Gooise Meren die al ruim 20 jaar bestaat en alle disciplines zelf kan uitvoeren. Dit gaat dan om het uitvoeren van de administratie tot en met de begeleiding van het groot onderhoud. VT2000 is door het SKW (Stichting Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd en heeft bovendien nog een inschrijving bij de AFM. Er zijn maar weinig VvE beheerders in Amsterdam en omgeving die een inschrijving bij de AFM hebben, terwijl dit noodzakelijk is voor het adviseren van de VvE op het gebied van verzekeringen. VT2000 werkt modulair. Dit houdt in dat de VvE delen of het gehele beheer in Gooise Meren uit handen kan geven. De vereniging wordt hiermee ontzorgd en de leden houden tijd over voor zaken die hun aandacht behoeven.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke diensten levert VT2000 voor uw VvE in de Gooise Meren of andere stad

Het is verstandig om bij de keuze voor een VvE beheerkantoor uit te zien naar een beheerder in Gooise Meren die alle diensten kan leveren. VT2000 is zo’n partij. VT2000 verzorgt naast alle administratieve diensten ook het technisch en bouwkundig beheer, inclusief het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan. Bij VT2000 zijn de diensten modulair opgebouwd. Samen met de Vereniging van Eigenaren wordt vastgesteld aan welke diensten behoefte is. Zo betaalt de VvE nooit teveel, maar krijgt het wel de juiste begeleiding en ondersteuning. Uit onderzoek is gebleken dat leden een goede bereikbaarheid van het beheerkantoor essentieel vinden. Bij VT2000 is er altijd een vaste beheerder in Gooise Meren en een vast VvE beheer team. Er zijn korte communicatielijnen en alle meldingen worden snel en klantvriendelijk in orde gemaakt. Voor elke VvE is een persoonlijke portal in het programma Twinq gemaakt. Alle relevante documenten en de status van de acties zijn door de leden 24 uur per dag online in te zien. Bij calamiteiten is VT2000 ook buiten kantoortijden goed bereikbaar. Om de vereniging van dienst te zijn, kunnen zij meedoen met de kostenvoordelen die VT2000 gratis en vrijblijvend voor haar klanten realiseert. Voor het beheer van uw VvE in de regio Gooise Meren bent u bij VT2000 aan het juiste adres.

Gratis overstapservice bij VvE beheer in Gooise Meren

Als u op zoek bent naar beheer en uw VvE in de Gooise Meren is gelegen of in een andere stad, iedere VvE is blij met de GRATIS overstapservice en het stappenplan. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte helpen onze collega’s u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Wij komen ook graag naar u toe voor een persoonlijk gesprek.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.