VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Geldermalsen

Steeds meer VvE’s kiezen ervoor om taken uit te besteden aan een professionele beheerder. Vrijwilligers binnen de VvE weten hoeveel tijd er met het beheer is gemoeid. Van eigenaren en vrijwilligers wordt steeds meer know how verwacht en wetswijzigingen volgen elkaar op. Een professionele beheerder kan u blijven informeren over actuele zaken en is een partner om zaken die de VvE aangaan te bespreken. Veel besturen willen worden ontzorgd zodat zij tijd over houden voor andere zaken die de Vereniging van Eigenaren aangaan. Als u ervoor kiest om zaken uit te besteden aan een beheerkantoor dan is het van belang om te beoordelen of het wel een echt VvE beheer kantoor is, die bekend is met de regelgeving in Geldermalsen.

Veel administratiekantoren in Geldermalsen geven zich uit als VvE beheer kantoor, maar doen het werk er eigenlijk een beetje bij. Het is verstandig om te kiezen voor een kantoor die het totaal aan beheer taken op zich kan nemen, inclusief het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Een partij die het totaalbeheer al meer dan 20 jaar uitvoert is VT2000. Bij VT2000 kunnen de VvE’s een keuze maken voor totaalbeheer, maar ook voor het uitbesteden van een beperkt aantal diensten. Al vanaf de start van VT2000 is gekozen voor een inschrijving bij de AFM. VT2000 is ook nog gecertificeerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) en wordt door deze organisatie jaarlijks gecontroleerd. Bij deze controle wordt ook een rondgang gemaakt om de daadwerkelijke stand van het onderhoud van complexen te controleren. VT2000 is open en transparant. VT2000 is goed bekend in Geldermalsen en omgeving.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Hoe voert VT2000 het beheer voor de VvE in Geldermalsen uit?

Samen met de VvE wordt eerst besproken aan welke beheer diensten de vereniging van eigenaren die gevestigd is in Geldermalsen behoefte heeft. Sommige Verenigingen van Eigenaren willen alle taken uitbesteden en andere blijven een deel van de werkzaamheden zelf verzorgen. VT2000 kan alle diensten leveren, inclusief het verzorgen van de bestuurstaken. De VvE kan er echter ook voor kiezen om een beperkt aantal diensten af te nemen. In alle gevallen is VT2000 een gesprekspartner die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen op de markt. Een goede bereikbaarheid en transparantie zijn van belang. VT2000 werkt met een vaste beheerder voor de VvE. Er wordt een vast team samengesteld. Als klanten een vraag hebben, dan wordt er snel actie ondernomen. Buiten kantoortijden is er ook altijd nog een calamiteitendienst.

VT2000 werkt met het programma Twinq. Ook voor uw VvE in Geldermalsen of omgeving wordt een eigen portal gemaakt. Deze persoonlijke portal wordt gevuld met relevante stukken, maar ook acties zijn goed te volgen. Op de website kunt u hierover meer lezen bij de referenties van onze klanten. Verder kan de VvE geheel kosteloos en vrijblijvend meeliften met de kostenvoordelen die worden gerealiseerd door grootschalige inkoop. De Vereniging van Eigenaren kan geheel worden ontzorgd en blijft toch goed op de hoogte. Het is immers van belang dat het bezit netjes wordt onderhouden. Verder is er nog een stappenplan en een GRATIS overstapservice. Op onze website kunt u hierover meer lezen. De VvE wordt geholpen en ontzorgd bij het maken van de overstap naar VT2000 voor professioneel beheer van een ervaren beheerder die bekent is in Geldermalsen.

Meer weten voor uw VvE beheer in Geldermalsen en omgeving

Vrijblijvend helpt ons vakkundige team u graag verder als u nog vragen heeft en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Ons vakkundige VvE beheer team die actief is in Geldermalsen staat voor u klaar om u verder te helpen.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.