Vacature ervaren VvE Beheerder

Ben jij die ervaren VvE beheerder die wij zoeken?

Hoe ziet uw dag eruit?

Voor u zijn de taken niet vreemd, jij weet dat je verantwoordelijk bent voor het wel en wee van de VvE. Samen met de intern beheerder zorg je voor de afhandeling van de meldingen van de besturen en eigenaren van de VvE. De jaarrekeningen worden opgesteld door je collega’s van de financiële afdeling. In samenspraak met het bestuur stel jij de agenda’s en begrotingen op voor de jaarvergaderingen, die jij ook bijwoont en soms zal voorzitten.

Wat wij vragen?

Jij hebt kennis van VvE’s, komt je afspraken na en bent flexibel. Je levert uitstekende service en je bent een teamplayer. Omdat de vergaderingen in de avond worden gehouden is het geen probleem voor u om enkele avonden te werken. De functie is voor 30-40 uur per week.

Waar kom je werken?

Je gaat onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team. Door middel van een intern opleidingstraject zorgen wij ervoor dat jij alle ins en outs van VT2000 leert kennen, het is belangrijk dat jij daar voor open staat. Er is natuurlijk ook ruimte voor eigen initiatief en uw inbreng en ideeën zijn welkom. Wij streven naar een langdurige arbeidsrelatie.

Wie zijn wij?

VT2000 VvE Beheer is een VvE beheerkantoor dat landelijk werkt. In verband met groei zijn wij op zoek naar een nieuwe VvE Beheerder. Wij zijn tevens te vinden op Facebook en LinkedIn.

Ben jij na het lezen enthousiast geworden?

Mail dan je CV en sollicitatie met motivatie naar info@vt2000.nl!

Soort dienstverband:

Voltijd, Onbepaalde Tijd

Taal:

Nederlands (Vereist)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.