AFM vergunning en VvE beheer

AFM vergunning en VvE beheer

In het nieuws leest u regelmatig over dat VvE beheerders een AFM (Autoriteit Financiële Markten) inschrijving moeten hebben. Dit om zeker te stellen dat de bemiddelaar of adviseur, in de vorm van een VvE beheerder, voldoende kennis van verzekeringen heeft. Als uw VvE beheerder geen AFM vergunning heeft, mogen zij geen advies geven over de verzekeringen. Het is voor uw VvE en u als eigenaar van belang dat de verzekeringen goed zijn geregeld. Uw eigendom moet goed zijn verzekerd. Hierbij moet u kunnen vertrouwen op de VvE beheerder die u volledig en correct voorlicht en adviseert. Het is dus van belang dat u voor een professionele beheerder kiest die verstand heeft van verzekeringen en de benodigde AFM vergunning heeft.

Verzekeringen heel belangrijk voor uw VvE

Vanuit de splitsingsakte is de VvE verplicht minimaal een opstal- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Omdat het afsluiten van deze verzekeringen van toepassing is voor alle eigenaren is het zeer belangrijk dat de verzekeringen goed zijn afgesloten. Daarnaast hebben veel VvE’s een rechtsbijstand- en een bestuuraansprakelijkheids- en/of een vrijwilligersongevallenverzekering. Het bestuur van de VvE maar ook eigenaren hebben over de verzekeringen vaak vragen over polisvoorwaarden en de schadeafhandeling en dergelijke. Voor het beheer van uw VvE is het van belang dat dit soort zaken goed is geregeld. Dit stelt u zeker door middel van een VvE beheerder die een AFM vergunning heeft.

VT2000 de VvE beheerder met een AFM inschrijving

VT2000 heeft direct bij de start van het bedrijf, zo’n twintig jaar geleden, al een inschrijving bij de voorganger van de AFM gehaald. De oprichters waren zich er toen al van doordrongen dat verzekeringskennis en de -papieren noodzakelijk zijn voor het goed uitvoeren van het VvE beheer. Daarom kunt u van VT2000 extra service verwachten bij de verzekeringen. Wij zorgen voor een juist product voor de VvE met scherpe tarieven. Hierbij is veel aandacht of alle onderdelen goed zijn verzekerd. De polis moet goed worden gecontroleerd, zijn alle onderdelen op de polis bijgeschreven? Let op de geldigheid van de taxatie en/of het meerwerk is opgenomen. Daarnaast zijn er nog meer zaken waarop u moet letten. VT2000 kan voor uw VvE het beheer van dit soort zaken uit handen nemen. VT2000 als VvE beheerder verzorgt zelf ook de schadeafhandeling. Dit betekent dat u veel werk en zorgen uit handen wordt genomen en wij u met raad en daad bijstaan. Het hebben van een schade is al heel vervelend en wij vinden het fijn als wij u dan kunnen ontzorgen. Al vele VvE’s voor u hebben het beheer met een gerust hart uit handen gegeven aan VT2000.

Meer informatie over het beheer van uw VvE door VT2000?

Als u meer informatie wenst over het beheer van uw VvE dan helpen wij u graag verder. Wij maken u ook nog attent op onze gratis diensten, zoals de overstapservice. Voor meer informatie kunt u terecht bij ons, tel:0174-286262 of info@vt2000.nl.

AFM vergunning en VvE beheer VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.