VvE beheerder

VT2000 is uw professionele VvE beheerder voor al uw dagelijkse VvE Beheer. Met meer dan 18 jaar ervaring en een SKW certificaat is VT2000 een betrouwbare partner.

Wilt u meer weten of direct een advies op maat? Laat ons u helpen en bel op direct op 0174-286262!

Wat is er belangrijk aan een VvE beheerder?

VvE beheerder: Als eigenaar van een appartement bent u gezamenlijk eigenaar van de algemene ruimtes van het complex. U bent van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Gemeenschappelijke zaken zijn de lift, het dak en de gevels. Daar komen extra zorgen en plichten bij kijken, zoals het voeren van de administratie en het financieel beheer, het voorbereiden en houden van een algemene ledenvergadering, het onderhouden van het complex, het afsluiten van verzekeringen en afhandelen van schades. Dit neemt enorm veel tijd in beslag. Daarnaast moet er ook genoeg kennis en ervaring zijn om de VvE goed te kunnen besturen. Omdat weinig eigenaren zin hebben om veel tijd te steken in de VvE of de kennis er niet voor hebben wordt er steeds vaker gekozen voor professionele VvE beheer. VT2000 is een specialist in VvE Beheer. Met 18 jaar ervaring en een enthousiast team denkt VT2000 goed mee met uw VvE. Daarnaast heeft VT2000 ook een SKW certificering. VT2000 heeft kennis en ervaring in alle VvE beheerder diensten.

De voordelen van VvE Beheerder:

Financieel:
VT2000 is een betrouwbare partij voor al uw VvE beheerder diensten. Zo krijgt u betrouwbaar financieel beheer met een goede overzichtelijke financiële planning. VT2000 denkt goed mee met haar klant, dit geeft rust en zo voorkomt u vervelende verassingen achteraf. Het opstellen van jaarrekeningen en het bewaken van debiteuren- en crediteuren vormen een basis bij financieel VvE beheer. U hebt altijd inzicht in uw financiën.

Administratief:
De administratie vormt het fundament voor een goed functionerende Vereniging van Eigenaren. Het up-to-date houden van de ledenadministratie, handhaving en regels en informatie verstrekken vormen een basis voor administratief beheer. VT2000 VvE beheer heeft al meer dan 18 jaar ervaring in administratief VvE beheer.

Technisch:
VvE beheer kantoor VT2000 heeft meer dan 18 jaar ervaring met technisch VvE beheer. U kunt vertrouwen op de betrouwbare en professionele expertise van de bouwkundige VvE beheerders. Al 18 jaar werken deze bestuurders voor Verenigingen van Eigenaars en kunnen uw complex dus in optimale technische staat behouden. Wij werken betrouwbare en goede onderhoudsbedrijven.

Bouwkundig:
Om uw complex te waarborgen is een bouwkundig VvE beheerder noodzakelijk. De bouwkundige experts van VT2000 maken een betrouwbare en professionele meerjarenplanning op om uw VvE in topconditie te houden. Het opstellen van een meerjarenplanning, adviseren en het opstellen van een plan van aanpak, het behouden van overzicht, toezicht en controle is de basis van bouwkundig beheer.

Verzekeringen en schades:
Het is belangrijk dat uw complex goed verzekerd is. VT2000 VvE beheer heeft alle kennis en ervaring van verzekeringen en schades. Zo helpt VT2000 met het aanvragen en vergelijken van offertes. Daarnaast kent VvE beheerder VT2000 een vlotte schadeafhandeling, deze zorgen nemen wij voor u uit handen. VT2000 heeft een WFT inschrijving en mag als één van de weinige kantoren zelf schades afhandelen.

Advies:
VvE beheerder VT2000 denkt goed met u mee en geeft u gevraagd en ongevraagd adviezen. Samenwerking met het bestuur van uw VvE zorgt voor een goed resultaat en beheer. VT2000 adviseert o.a. notarissen, institutionele beleggers, makelaars en projectontwikkelaars bij opstarten van een VvE. Ook helpt VT2000 goed bij het overzetten van uw Vereniging van Eigenaar of het activeren van slapende VvE’s.

Elke VvE is uniek. Bij VvE beheerder VT2000 kunt u dus rekenen op maatwerk. Betrouwbaar, professioneel en betrokken is het VvE beheer van VT2000.

Wilt u meer informatie over VvE beheerder VT2000 of gratis advies? Bel ons op 0174-286262

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.