VvE Beheer VT2000

VvE beheer Zwanenburg

Tegenwoordig vragen steeds meer Verenigingen van Eigenaren hulp aan een professionele beheerder. Dit bespaart een heleboel tijd en tevens is het beheer in goede handen. Een betrouwbare en professionele speler die actief is door heel Nederland is VT2000, ook in Zwanenburg. Honderden tevreden VvE’s hebben zich aangesloten bij VT2000, wat al meer dan 20 jaar actief is in deze branche. Het bedrijf wordt gekenmerkt als betrouwbaar en altijd bereikbaar voor de klant. De diensten die worden aangeboden zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en uitvoeren van administrateurstaken, het geven van adviezen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice. VT2000 verzorgt het complete beheer en bestuur van complexen, verspreid door heel Nederland. Denk hierbij aan de hele regio van grote steden als Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en zelfs Arnhem! In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. Voor het VvE beheer in Zwanenburg en omgeving bent u bij beheerder VT2000 aan het juiste adres.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 voor uw VvE beheer in Zwanenburg

Een professionele VvE beheerder is aan verschillende zaken te herkennen. Het is belangrijk dat de beheerder een aantal certificaten heeft als bewijs dat het beheer van een goede kwaliteit is. Het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren is het SKW certificaat. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Hierbij wordt de kwaliteit getest op basis van een aantal kwaliteitseisen. VT2000 heeft dit certificaat al lqng geleden ontvangen en levert dus een goede kwaliteit aan de Vereniging van Eigenaren.VT2000 is tevens ingeschreven bij het AFM. AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. Dit betekent dat een beheerder veel kennis heeft van financiële zaken en ook verzekeringsadviezen mag verstrekken. VT2000 maakt gebruik van het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder ontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De huidige klanten zijn erg enthousiast over het programma. Er is een gratis overstapservice naar VT2000 en ook voor het opstarten van een nieuwe VvE bent u op de goede plaats.

Meer informatie over VT2000

Heeft u een vraag over het VvE beheer in Zwanenburg of een andere stad in Nederland en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, bel 085-0410500 of mail uw vraag naar info@vt2000.nl. Ons team staat voor u klaar. Wilt u liever de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek bespreken, dan is dat geen probleem.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.