VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Ypenburg

Op dit moment worden er steeds meer Verenigingen van Eigenaren beheerd door een gespecialiseerde beheerder, dit is ook het geval in Ypenburg. De Vereniging van Eigenaren hebben de mogelijkheid om zelf de taken uit te voeren, maar ook om een beheerder in te schakelen. Een beheerder neemt verschillende taken uit handen voor de eigenaren. Door een beheerder in handen te nemen worden de eigenaren ontlast en het kan ook nog eens tegen een betaalbare prijs gebeuren. Een andere reden om een beheerder in de arm te nemen is dat eigenaren niet genoeg kennis en/of inzicht hebben van zaken of wellicht niet genoeg tijd hebben. De beheerder kan alle taken uit handen nemen voor de Vereniging van Eigenaren.

VT2000 is buiten Ypenburg ook werkzaam in de rest van de regio Haaglanden. Zo zijn wij ook in te schakelen voor uw VvE beheer in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Scheveningen, Wateringen, Leidschenveen, Nootdorp en Ypenburg.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 in Ypenburg

VT2000 is actief door heel Nederland, in onder andere Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, maar ook in Ypenburg. Met ruim 20 jaar ervaring en honderden tevreden Verenigingen van Eigenaren die in beheer zijn is VT2000 een vertrouwde speler in de markt. Vanuit 4 verschillende vestigingen verspreidt over Nederland worden de verschillende regio’s bediend. VT2000 onderscheidt zich van andere VvE beheerders door de SKW certificering een aantal jaren geleden voor het eerst is ontvangen. Het certificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaren waarborgt dat de klant met een goede, kwalitatief hoogstaande, beheerorganisatie te maken heeft. Dit is bij VT2000 het geval. Elk jaar wordt VT2000 opnieuw beoordeeld en elk jaar heeft VT2000 haar certificering behouden. Het productcertificaat is ontwikkeld door de volgende belanghebbende partijen: VvE Belang, Vereniging Eigen huis, SKW, Aedes, de vereniging van woningcorporaties.
Er wordt gebruik gemaakt van het software programma Twinq. De software van Twinq is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen van het beheer van VvE’s zoals het opstellen van de begroting, het bewaken van de ledenbijdragen, de eigendomsoverdracht van een appartementsrecht, het samenstellen van een actuele presentielijst en het voeren van de administratie. Met het programma krijgen de eigenaren inzicht in de administratie van de VvE. Elke dag worden in Nederland ongeveer 24.000 appartementengebouwen (800.000 appartementsrechten) gebruik gemaakt van de software van Twinq.

Waarom VT2000 in Ypenburg?

VT2000 heeft op dit moment een uitgebreid pakket van diensten die worden aangeboden voor de beheer van een VvE in onder andere Ypenburg aan de klant: het secretarieel administratief beheer, financieel administratief beheer, informatievoorziening en communicatie, bouwkundig beheer en MJOP, technisch VvE beheer, Verzekering en schades, bestuur en administrateur, advisering en extra voordelen en gratis overstapservice VvE beheerkantoor. VT2000 wordt gekenmerkt als een betrouwbare, professionele VvE beheerder met honderden tevreden VvE’s. VT2000 is 24 uur per dag bereikbaar en zorgt voor een snelle afhandeling van (onderhouds)zaken. VT2000 staat garant voor het leveren van kwaliteit, wat ook blijkt uit de verschillende certificeringen die zijn ontvangen. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. Daar heeft de VvE op korte en lange termijn voordeel van. Met het programma Twinq heeft elke eigenaar inzicht in de administratie van de VvE. VT2000 is hiermee uw VvE beheerder ook in Ypenburg.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Wilt u meer informatie over VT2000?

Voor vragen kunt u altijd bij VT2000 terecht. U kunt voor uw VvE in Ypenburg vrijblijvend een offerte opvragen. Ook voor andere vragen zijn wij u graag van dienst. Denkt u nog aan de gratis overstapservice. Onze collega’s staan voor u klaar en zijn bereikbaar via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Zij komen ook graag bij u langs voor het beheer van uw VvE in Ypenburg.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.