VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Westland

Ook is te zien dat het aantal vrijwilligers afneemt bij het beheren van de VvE. Steeds vaker wordt er ondersteuning gevraagd van een professioneel beheerkantoor. De grootste speler in het Westland op dit gebied is VT2000. VT2000 staat goed bekend en is bovendien al jaren gecertificeerd. Het beheerkantoor is door het SKW (stichting kwaliteit waarborgen) gecertificeerd en heeft bovendien nog een vergunning bij de AFM (autoriteit financiële markten). Een aantal jaren geleden is VT2000 gestart in Wateringen. Het is mogelijk om het totale beheer aan VT2000 uit te besteden, maar ook om een deel van de VvE in Den Haag zelf te blijven uitvoeren. In een gesprek met de VvE wordt de juiste dienstenbehoefte bepaald, zo betaalt u nooit teveel. Verder kan de VvE bij VT2000 beheer Westland flinke kostenvoordelen halen door de grootschalige inkoop. Geheel vrijblijvend en kosteloos kan de VvE meeliften met deze inkoopvoordelen.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer Westland – welke diensten levert VT2000

VT2000 kan alle VvE beheer diensten in Westland leveren. De vereniging kan er echter ook voor kiezen om een deel van de aangeboden diensten af te nemen. Samen met de VvE wordt het juiste dienstenpakket afgestemd. Bij het totale beheer hoort ook de technische en bouwkundige begeleiding, inclusief het opstellen of actualiseren van het meerjarenonderhoudsplan. Hiervoor zal altijd eerst een inspectie ter plaatse worden uitgevoerd. Het meerjarenonderhoudsplan is de basis waarop de onderhoud- en financiële planning zal worden afgestemd. Vanzelfsprekend gebeurt dit allemaal in goed overleg met het bestuur en de leden. Er is een vaste beheerder voor de Vereniging van Eigenaren en een vast team. Door te werken met vaste aanspreekpunten worden eigenaren altijd klantvriendelijk en prettig geholpen. Alle stukken zijn in te zien in de persoonlijke portal die door VT2000 voor de VvE in het programma Twinq wordt gemaakt. Voor de vereniging is een 24 uurs calamiteitendienst. Als u bijvoorbeeld een nare lekkage heeft, dan wilt u altijd snel en prettig worden geholpen. Voor informatie bij de VvE beheer overstap in Westland kunt u gebruik maken van onze stappenplan en GRATIS overstapservice. Op onze website is hierover informatie te vinden, maar ons team helpt u ook graag verder.

Meer weten over VvE beheer in Westland

Wilt u meer weten en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, dan helpen wij u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Ons vakkundige team staat voor u klaar, ook kan er altijd vrijblijvend een afspraak worden gemaakt voor het beheer van uw VvE in Westland.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.