VvE Beheer VT2000

VvE beheer Velserbroek

Het aantal vrijwilligers om werkzaamheden binnen de VvE uit te voeren neemt af. Er is veel know how nodig om de vereniging goed te kunnen beheren. Steeds meer Verenigingen van Eigenaren vragen ondersteuning van een beheer kantoor om zorgen uit handen te nemen. Als u zelf als vrijwilliger werkzaam bent (geweest), dan weet u hoeveel tijd en aandacht de Vereniging van Eigenaren kost. Door een professionele beheerder in te schakelen kunt u veel tijd en geld besparen. Voor leden is het dan wel van belang dat zij te maken hebben met een betrouwbare en professionele beheerder. Er zijn veel beheerkantoren actief die eigenlijk administratiekantoren zijn. De belangrijkste doelstelling van de Vereniging van Eigenaren is het in stand houden van het gebouw.

Door het in de hand nemen van een administratiekantoor, die zich dan wel VvE beheerder noemt, zal het onderhoud onder druk komen te staan. In Velserbroek en omgeving vragen veel verenigingen hulp aan VT2000 met betrekking tot het VvE beheer. Denk dus ook aan de regio van Haarlem en Beverwijk. VT2000 is een professionele beheerder die al 20 jaar bestaat en alle diensten, inclusief het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en de begeleiding van het onderhoud, kan organiseren. Met de vereniging wordt eerst samen gekeken aan welke diensten behoefte is. Bij VT2000 is het mogelijk om verschillende pakketten af te nemen, zo betaalt u nooit teveel. U kunt hierover lezen op de VvE beheer referenties die staan op de site van VT2000 Velserbroek.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer Velserbroek – VT2000 de VvE beheerder voor u

VT2000 is de VvE beheerder die gespecialiseerd is in het beheer van Vereniging van Eigenaren in Velserbroek. VT2000 is ingeschreven bij de AFM en is tevens door het SKW (Stichting Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd. De inschrijving bij de AFM is nodig om de VvE’s te kunnen helpen bij verzekeringsvraagstukken. Al direct bij de start, 20 jaar geleden, is gekozen om voor de verzekeringskennis ingeschreven te staan bij de AFM. Hiermee onderscheidt VT2000 zich van andere beheerkantoren. Voor klanten is het van belang om goed en deskundig te worden geholpen. Door het SKW wordt ieder jaar een controle uitgevoerd. Dit betreft niet alleen een boekenonderzoek maar ook een rondgang langs de complexen. Bij de rondgang wordt de kwaliteit van het VvE beheer meerjarenonderhoudsplan en de onderhoudsstatus van de complexen in Velserbroek opgenomen.

Openheid en transparantie zijn bij VT2000 VvE beheer Velserbroek noodzakelijk omdat er met het geld van eigenaren wordt gewerkt. Voor iedere vereniging wordt een eigen persoonlijke portal gebouwd binnen het programma Twinq. Op deze wijze zijn alle stukken 24 uur per dag in te zien voor de eigenaren. Ook het meerjarenonderhoudsplan kan als de VvE dat wenst door VT2000 worden opgesteld. Dit plan wordt ook in het programma Twinq gezet, zodat alle eigenaren op de hoogte zijn. Voor iedere VvE wordt een vast team samengesteld. Ook is er per Vereniging van Eigenaren een vaste beheerder en intern beheerder. Alle gegevens over de Vereniging van Eigenaren zijn vastgelegd en samen met de gemaakte afspraken zijn alle meldingen snel en adequaat op te lossen. VT2000 krijgt complimenten over de goede bereikbaarheid en snelle afhandeling. Goede bereikbaarheid en een snelle afhandeling zijn bij VT2000 VvE beheer in Velserbroek vanzelfsprekend, een onderzoek in de markt blijkt dat bij andere kantoren niet altijd het geval te zijn. Voor het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en/of de bouwkundige begeleiding bent u bij VT2000 op het juiste adres. Maar ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen de financiële administratie te laten verzorgen. Samen met de vereniging gaan we graag om de tafel zitten om te inventariseren aan welke diensten u behoefte heeft. Het is belangrijk dat u goed wordt geholpen, maar tegelijkertijd niet teveel betaalt. VT2000 kan u geheel vrijblijvend en kosteloos mee laten genieten van de inkoopvoordelen. Daarnaast is er ook nog een calamiteitenservice en een gratis overstapservice waar u gebruik van kunt maken wanneer u kiest voor VT2000 voor het VvE beheer in Velserbroek.

Gratis overstapservice en vragen over VvE beheer in Velserbroek en omgeving

Met vragen of voor het verzorgen van een vrijblijvende offerte helpen onze vakkundige collega’s u graag verder. Als u meer wilt weten over VT2000 of andere vragen hebt, kunt u ons bereiken op, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Met andere VvE beheer kantoren in Velserbroek onderscheiden wij ons met een GRATIS overstapservice. Bij de overstap naar VT2000 wordt u volledig ontzorgd. U kunt hierover meer lezen op onze website, maar ook kunt u hierover vragen stellen aan ons team.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.