VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Stichtse Vecht

Het aantal Verenigingen van Eigenaren dat gebruik maakt van een professionele VvE beheerder neemt toe. Door het in zee gaan met een professionele beheerder, kan het hele beheer uit handen worden genomen of een deel hiervan. Bovendien kunnen klanten worden voorzien van advies. Wilt u dat uw Vereniging van Eigenaren ondersteund gaat worden? Kijk dan naar een gecertificeerde VvE beheerder die het totaalbeheer uit handen kan nemen. Een VvE beheerder die dit kan aanbieden in Stichtse Vecht en omgeving is VT2000. Zo doen wij het beheer al voor veel VvE’s in Utrecht en de hele regio.

VT2000 is gecertificeerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) en heeft al sinds de start een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Alle diensten kunnen worden uitgevoerd. De aangeboden diensten zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviseringen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Stichtse Vecht en VvE beheer bij VT2000

Aan de hand van de wensen van de Vereniging van Eigenaren wordt bepaald, aan welke diensten er behoefte is. Het totale VvE beheer kan aan VT2000 worden overgelaten, maar uiteraard kunnen ook alleen bepaalde deelpakketten, zoals de administratie en/of het technisch beheer, worden afgenomen. Op de website van VT2000 kunt u de mogelijkheden terug zien. Dat kan de VvE zelf bepalen. Er wordt bij VT2000 veel waarde gehecht aan een goede communicatie en openheid naar de klant toe. Daarom wordt er ook gewerkt met het computerprogramma Twinq, waarmee de eigenaren op elk moment van de dag inzicht hebben in de administratie van de Verenging van Eigenaren. Elke Vereniging van Eigenaren heeft haar eigen beheerteam met veel kennis van zaken die voor u klaar staan. Overweegt u om VT2000 als VvE beheerder te nemen dan volgen hier nog wat extra aantrekkelijke bijkomstigheden. VT2000 heeft een stappenplan en een gratis overstapservice, waardoor u een zorgeloze overstap tegemoet gaat. Ook kunnen klanten van VT2000 vrijblijvend en geheel kosteloos gebruikmaken van aanzienlijke inkoopvoordelen.

VT2000 uw nieuwe VvE beheerder in Stichtse Vecht?

Wilt u graag meer weten over VT2000 als VvE beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren in Stichtse Vecht en/of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, onze collega’s helpen u graag, 085-0410500 of info@vt2000.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor, onze collega’s komen ook graag bij u op locatie voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen zij direct zien hoe het complex eruit ziet en welke bijzonderheden er zijn. Wilt u een afspraak met een ervaren VvE beheerder in Stichtse Vecht? Neem dan direct contact met ons op!

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.