VvE Beheer VT2000

VvE beheer Schoonhoven

Verenigingen van Eigenaren in Schoonhoven kunnen het beheer van hun complex uitbesteden aan een externe professionele partij die het totale beheer uit handen kan nemen. Steeds vaker ervaren de vrijwilligers het beheer van hun vereniging van eigenaren als een te grote last. Het aantal vrijwilligers neemt af en eigenaren willen zelf kiezen waaraan zij hun tijd aan besteden. Door het in de arm nemen van een beheerkantoor kan de VvE zelf keuzes maken waaraan zij tijd besteden. Het uitbesteden van het VvE beheer in Gouda, Alphen aan den Rijn en omgeving brengt een aantal voordelen met zich mee. Het scheelt veel tijd voor de eigenaren en een professionele VvE beheerder heeft veel kennis van zaken.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer in Schoonhoven

VT2000 is een SKW gecertificeerd beheerkantoor, ruim 20 jaar geleden opgericht en actief in onder andere Schoonhoven en omgeving. De diensten die worden aangeboden door VT2000 zijn: het administratief -, het financieel -, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. In de uitgebreide portefeuille zijn onder andere opgenomen complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. De kernwaarden waar VT2000 voor staat zijn betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betrokkenheid. VT2000 is een betrouwbare VvE beheerder die haar afspraken na komt met een bereikbaarheid van 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor urgente zaken. Er wordt voor elke Vereniging van Eigenaren een vast beheerteam samengesteld wat erg betrokken is en veel kennis in huis heeft. VT2000 staat ingeschreven bij de AFM. Er is veel kennis van financiële zaken en tevens mogen er adviezen worden gegeven over verzekeringen. Er wordt gebruik gemaakt van het programma Twinq, waarmee de eigenaren volledig inzicht hebben in de administratie van de VvE, op elk moment van de dag. Onderhoudsmeldingen worden snel opgepakt. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt ook het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. Voor het beheer van Uw VvE bent u bij beheerder VT2000 aan het juiste adres.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.