VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Scheveningen

Steeds meer Verenigingen van Eigenaren nemen op dit moment een beheerder in handen. Het aantal vrijwilligers neemt af binnen de VvE’s.  De VvE branche heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Er komt steeds meer aandacht voor dit vakgebeid. Het overgrote deel van de Verenigingen van Eigenaren is op dit moment in beheer van een VvE beheerkantoor. De VvE beheerders nemen in veel gevallen het gehele beheer in handen. De VvE’s kunnen het beheer in eigen handen nemen, maar in veel gevallen is het beter om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. De beheerder kan verschillende taken uit handen nemen voor de VvE.

VT2000 is niet alleen in te schakelen voor uw VvE beheer in Scheveningen, maar verzorgt ook het beheer van VvE’s in Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Wateringen, Leidschenveen, Nootdorp en Ypenburg.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 in Scheveningen

VT2000 is al meer dan 20 jaar een betrouwbare VvE beheerder. VT2000 heeft verschillende certificeringen ontvangen. Als VvE beheerder is het bedrijf SKW en AFM gecertificeerd. Samen Kwaliteit Waarborgen ontwikkelt en verstrekt certificaten voor verschillende sectoren, zoals bouwen, wonen, zorg en lokale overheid. Er vindt elk jaar een controle plaats gebaseerd op een beoordelingsrichtlijn. Met dit certificaat onderscheidt VT2000 zich van andere VvE beheerders. Het certificaat geeft aan dat een bedrijf aan een bepaalde kwaliteit voldoet. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het programma Twinq. Hiermee hebben de eigenaren inzicht in de administratie en acties van de VvE.  Op de portal zijn de stukken van de VvE in te zien. VT2000 vindt transparantie en openheid heel belangrijk. Het bestuur en eventueel andere eigenaren krijgen inlogcodes waarmee de eigenaren beschikking hebben over de gegevens van de Vereniging van Eigenaren. Voor de klanten wordt het complete beheer en bestuur verzorgd van complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, bedrijventerreinen, scholen en parkeergarages. Bij VT2000 kunt u ervoor kiezen om het gehele beheer uit te besteden, inclusief het groot onderhoud, of deelpakketten afnemen. Samen met de VvE wordt geïnventariseerd welk pakket het beste past.

Waarom VT2000 in Scheveningen?

VT2000 wordt gezien als een betrouwbare en goede beheerder van Verenigingen van Eigenaren. Het bedrijf neemt het volledige beheer uit handen van de VvE, maar ook deelpakketten zijn mogelijk. De diensten die worden verzorgd zijn: administratief beheer, financieel beheer technisch- en bouwkundig beheer en verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. VT2000 heeft concurrerende tarieven en door de inkoopvoordelen wordt er veel geld bespaard voor de VvE. VT2000 is persoonlijk en betrokken en staat garant voor een uitstekende kwaliteit. VT2000 is 24 uur per dag bereikbaar voor de klant. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. Met de certificaten van VT2000 wordt houvast gegeven aan de kwaliteitseisen die wordt verwacht van een VvE beheerder. De totale afhandeling van de overdracht van de oude beheerder van de klant aan VT2000 wordt volledig verzorgd. Voor het opstarten van een nieuwe VvE zit de klant ook goed bij VT2000. Net als in andere steden is VT2000 ook in Scheveningen uw VvE beheerder. Het team van enthousiaste, deskundige en betrokken medewerkers staan altijd voor de Vereniging van Eigenaren klaar.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer informatie?

Het team van VT2000 helpt u graag verder. Voor het opvragen van een vrijblijvende offerte en/of een persoonlijk overleg bent u bij ons op het juiste adres.  Wij zijn bereikbaar via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Het behoort altijd tot de mogelijkheden om bij u langs te komen of op kantoor bij VT2000 af te spreken.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.