VvE Beheer VT2000

VvE beheer Santpoort

Goed VvE beheer is van essentieel belang. De bewoners hebben in veel gevallen niet genoeg tijd om het beheer zelf in handen te nemen. Daardoor wordt veelal gekozen om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Als u gebruik maakt van het VvE beheer van VT2000 in de regio Santpoort bespaart uw complex direct veel geld op de vaste inkopen, zoals elektra, verzekeringen en de afhandeling van schades. VT2000 gaat net een stap verder dan haar concurrenten. Zo doet VT2000 niet alleen de standaard taken binnen het VvE beheer in Haarlem en omgeving van Amsterdam. Er is een 24/7 bereikbaarheid in geval van schade of andere calamiteiten. Zo worden al uw zorgen uit handen genomen en kunt u weer genieten van uw woning. Het is ook mogelijk om een deel van de taken uit te besteden.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

De diensten die VT2000 kan leveren betreft VvE beheer in Santpoort.

In eerste instantie moet gekeken worden wat de wensen en behoeften zijn van de Vereniging van Eigenaren. Er kan gekozen worden om het hele beheer uit handen te laten nemen, maar ook een deel. Deze zaken kan de VvE zelf bepalen, maar uiteraard wil VT2000 u hierbij helpen. Het is mogelijk om dit bij u op het complex of bij VT2000 op kantoor door te nemen. Aangezien VT2000 het totale VvE beheer kan verzorgen, is het mogelijk om alle diensten uit handen te geven, inclusief bouwkundige begeleiding en het opstellen of actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Er wordt geadviseerd om het MJOP als basis te nemen voor de planning van het groot onderhoud en de financiële begroting. Uiteraard hoeft niet het totale VvE beheer bij VT2000 ondergebracht te worden. VT2000 werkt met modulaire diensten, zodat het ook mogelijk is om slechts bepaalde pakketten af te nemen. Zo wordt er dus nooit betaald voor diensten die uw VvE niet gebruikt. Elke VvE wordt gekoppeld aan een vaste beheerder en een vast team, die veel kennis van zaken heeft.

VT2000 is SKW gecertificeerd, wat de hoge kwaliteit van het beheer aangeeft. Openheid naar de klant komt naar voren in de persoonlijke portal binnen het programma Twinq. Elke VvE heeft een eigen portal waar de voor de VvE relevante documenten kunnen worden gelezen. Ook de status van een opdracht kan hier worden gevolgd. Indien u voor VT2000 kiest, wordt ook voor uw Vereniging van Eigenaren een persoonlijke portal aangemaakt. VT2000 maakt zich ook hard voor inkoopvoordelen, waar klanten vrijblijvend en geheel kosteloos gebruik van kunnen maken. Overweegt u om over te stappen naar VT2000 dan attenderen wij u graag op het stappenplan en de gratis overstapservice. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Tevens zijn hier ook referenties van onze klanten te lezen.

Meer informatie

Graag helpt ons ervaren en deskundig team u verder. Als u vragen hebt, en/of een vrijblijvende offerte wilt, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. U kunt ook meer informatie ontvangen over de GRATIS overstapservice. Het team helpt u graag.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.