VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Rockanje

Er zijn vele redenen voor Verenigingen van Eigenaren om te kiezen voor een professionele VvE beheerder. Zo kunt u veel geld besparen en wordt uw woongenot en woning meer waard door goed onderhoud. Een professionele VvE beheerder heeft veel kennis en kan zaken op een goede manier afhandelen. Een goede VvE beheerder zijn aan verschillende dingen te herkennen. Belangrijk zijn inschrijvingen, betrouwbaarheid, bereikbaarheid, ervaring, transparantie en (belangrijke) certificeringen.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Maak een goede keuze en kies voor een goede en betrouwbare VvE beheerder

VT2000 staat door heel Nederland bekend als een uitstekende VvE beheerder. VT2000 bestaat al meer dan 20 jaar en heeft inmiddels al honderden tevreden klanten door heel Nederland. De kenmerken van VT2000 zijn betrouwbaar en klantvriendelijk. Daarnaast is er een calamiteitendienst, waardoor er een 24/7 bereikbaarheid is. De diensten die worden aangeboden zijn: het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief schadeafhandeling. VT2000 kan het complete beheer verzorgen, maar ook een deel van het beheer. Er moet goed over nagedacht worden door de Vereniging van Eigenaren wat ze uit handen willen laten nemen. In de portefeuille zijn opgenomen: woningen, winkels, garageparken, bedrijventerreinen, gemengde complexen, bedrijven. VT2000 heeft een SKW certificatie ontvangen in 2013. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Vereniging van Eigenaren. Een beheerder kan zich laten testen en elk jaar wordt het onderzoek opnieuw uitgevoerd om te kijken of de kwaliteit is gebleven. Het certificaat voor beheerders van VvE’s waarborgt dat de VvE met een goede, kwalitatief hoogstaande beheerorganisatie te maken heeft. VT2000 staat ook ingeschreven bij het AFM. Er is veel kennis van financiële zaken in huis en er kunnen verzekeringen worden verstrekt. De totale afhandeling van de oude beheerder naar VT2000 wordt verzorgd door ons en ook bij het opstarten van een VvE zit u goed. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Vereniging van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. De gegevens van de VvE is voor de eigenaren hiermee altijd binnen handbereik op elk moment van de dag. De huidige klanten zijn erg enthousiast over het rogramma. Hiermee is VT2000 ook in Rockanje uw VvE beheerder.

Gratis overstapservice en meer informatie over VvE beheer in Rockanje en omstreken

Voor het VvE beheer in Rockanje en omgeving helpen wij VT2000 als VvE beheerder u graag verder. Vrijblijvend kunt u met ons contact opnemen en/of een offerte aanvragen, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. Voor het maken van de overstap van uw beheerder naar VT2000 hebben wij de gratis overstapservice en een stappenplan ontwikkeld. U kunt hierover meer lezen op onze website of vragen aan onze vakmensen. VT2000 VvE beheer staat voor u in Rockanje klaar.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.