VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Pijnacker-Nootdorp

Er hebben al enorm veel Verenigingen van Eigenaren het beheer uitbesteed aan een professionele VvE beheerder. De verenigingen die het beheer nu nog zelf verzorgen overwegen ook steeds vaker om over te stappen naar een professionele beheerder. Er komt zeer veel kijken bij het beheer van een Vereniging van Eigenaren. Er is veel kennis en deskundigheid nodig om een Vereniging van Eigenaren goed in beheer te nemen. Wanneer een professionele beheerder de taken uit handen neemt, blijft er meer tijd over voor de eigenaren voor andere zaken.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE Beheer in Pijnacker-Nootdorp

VT2000 VvE beheer is al ruim 20 jaar actief in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Er wordt gewerkt met een enthousiast team van betrokken collega’s. VT2000 VvE beheer staat bekend als een betrouwbaar bedrijf dat altijd klaar staat voor de klant. Er zijn korte communicatielijnen en een bereikbaarheid van 24 uur per dag bij calamiteiten. Voor elke Vereniging van Eigenaren wordt een vast team vastgesteld die veel kennis van zaken heeft. VT2000 verzorgt het complete beheer en/of bestuur van complexen, verspreid door heel Nederland. In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. De diensten die worden aangeboden zijn: administratief beheer, financieel beheer, technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling.

VT2000 VvE beheer is SKW gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit geeft de kwaliteit van beheerders aan. VT2000 VvE beheer heeft het certificaat een aantal jaren geleden voor het eerst ontvangen. Elk jaar wordt de kwaliteit opnieuw getest en elk jaar voldoet VT2000 aan de gestelde eisen. VT2000 staat ingeschreven bij het AFM (Autoriteit Financiële Markten). Er is veel kennis van financiële zaken en hier kunnen ook adviezen voor worden gegeven. Twinq is een computerprogramma waarmee wordt gewerkt. Dit geeft voor de eigenaren volledig inzicht in de administratie van de Vereniging van Eigenaren. De totale afhandeling van de overdracht van de oude beheerder aan VT2000 wordt door ons verzorgd. Ook bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren bent u aan het juiste adres bij VT2000 VvE beheer.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.