VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Oegstgeest

De branche van het beheer van VvE’s is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwassen branche. Een beheerder van een VvE ondersteunt bij de uitvoering van de taken van de eigenaren. Steeds meer VvE beheer wordt uitgevoerd door een beheerder. VT2000 is een betrouwbare en goede speler in deze ontwikkelde branche. Het uitbesteden van het VvE beheer heeft bij VT2000 verschillende voordelen. Er wordt een maatwerkpakket aangeboden voor VvE’s. Voor de klanten wordt het complete beheer en bestuur verzorgd van complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, bedrijventerreinen, scholen en parkeergarages.

U kunt VT2000 niet alleen inschakelen voor uw VvE beheer in Oegstgeest. Wij zijn tevens ook werkzaam in Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Wassenaar, Voorschoten, Noordwijkerhout, Noordwijk, Rijnsburg en Katwijk.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 in Oegstgeest

VT2000 heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beheer van Vereniging van Eigenaren in Oegstgeest. VT2000 is SKW gecertificeerd sinds een aantal jaren. Dit betekent dat je te maken hebt met een goede en hoogstaande beheerorganisatie. Jaarlijks wordt de VvE beheerder gekeurd. Daarnaast wordt het programma Twinq gebruikt. Hiermee krijgt het bestuur en eventueel andere eigenaren inlogcodes waarmee de eigenaren beschikking hebben over de financiële administratie van de Vereniging van Eigenaren. VT2000 heeft een uitgebreid pakket van diensten en worden diverse taken overgenomen: administratief, financieel, bouwkundig, technisch, verzekeringen en schades. Dit is een compleet beheerpakket en wordt verzorgd door heel Nederland.

VvE beheer in Oegstgeest, waarom kiezen voor VT2000?

Er zijn verschillende redenen waarom er voor VT2000 gekozen wordt. Naast de certificatie is het bedrijf ook persoonlijk en betrokken en afspraak is afspraak. Er wordt proactief bezig gehouden met de klant en het bedrijf staat garant voor kwaliteit. VT2000 is op jarenlange basis transparant en open naar de klant toe en is 24/7 bereikbaar. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan op de voorgrond en zal altijd worden gewaarborgd. Er zijn korte communicatielijnen binnen het bedrijf. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. Daar heeft de VvE niet alleen op de korte termijn profijt van, maar ook op de lange termijn. VT2000 heeft concurrerende tarieven en door inkoopvoordelen wordt er veel geld bespaard voor de VvE. Door het programma Twinq zijn de gegevens van de klant altijd online beschikbaar. Op deze manier wordt er veel geld en tijd bespaard. De complete afhandeling van de overdracht van de oude beheerder wordt door VT2000 verzorgd en ook bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren is de klant aan het juiste adres. Er is een gratis overstapservice. Net als in andere steden is ook VT2000 in Oegstgeest de juiste beheerder van uw VvE. Het team van enthousiaste, deskundige en betrokken medewerkers staan altijd voor de Vereniging van Eigenaren klaar.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer informatie over VT2000 voor het beheren van uw VvE?

Voor vragen kunt u altijd bij VT2000 terecht. Heeft u vragen over VT2000 voor het beheer van uw VvE in Oegstgeest of een andere stad en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, wij helpen u graag verder. Bereikbaar zijn we via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Wij komen graag bij u langs om uw complex persoonlijk te komen bekijken en de aandachtspunten samen door te nemen.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.