VvE Beheer VT2000

VvE beheer Leidschenveen

De Vereniging van Eigenaren besteedt steeds vaker het beheer uit aan een professionele VvE beheerder, zo ook in Leidschenveen. Hierbij kan het complete beheerpakket uit handen worden genomen door een beheerder en worden de eigenaren ontzien. In Nederland zijn er ongeveer 129.000 Vereniging van Eigenaren. VT2000 is een professionele goed bekend staande speler in een groeiende markt van beheerders van Vereniging van Eigenaren. VT2000 is een flexibele en dienstverlenende organisatie met een persoonlijke benadering naar de klant toe. Dit gebeurt al ruim 20 jaar, naar grote tevredenheid van de klanten. De diensten die VT2000 op dit moment aan de klant aanbiedt zijn: het secretarieel administratief beheer, financieel administratief beheer, informatievoorziening en communicatie, bouwkundig beheer en MJOP, technisch VvE beheer, verzekering en schades, bestuur en administrateur, advisering en extra voordelen en een gratis overstapservice voor de VvE naar VT2000.

Niet alleen verzorgt VT2000 het beheer voor VvE’s in Leidschenveen, ook zijn wij werkzaam als beheerder in Den Haag, Leidschendam, Rijswijk en alle VvE’s in Leiden en omgeving.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 in Leidschenveen

VT2000 heeft ruim 20 jaar ervaring in het beheren van Vereniging van Eigenaren in onder andere Leidschenveen, maar ook in de rest van Nederland. Het bedrijf gaat te allen tijde zeer vakkundig te werk. Op dit moment profiteren al honderden VvE’s van de diensten en services van VT2000. Het bedrijf heeft al verschillende certificeringen. VT2000 is SKW en AFM gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. De SKW certificering is het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Wanneer de certificatie is ontvangen dan voldoet de beheerder aan bepaalde normen en eisen die zijn vastgelegd in de Nationale beoordelingsrichtlijn. Het geeft een bepaalde kwaliteit aan. Adviseurs en bemiddelaars van financiële producten en diensten zijn gebonden aan een aantal regels. De AFM houdt toezicht op de naleving hiervan. Aan deze eisen voldoet VT2000 en heeft daardoor een AFM certificatie. Er wordt gebruik gemaakt van het programma Twinq. Twinq levert gespecialiseerde software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaren via het internet. Hiermee krijgen de eigenaren volledig inzicht in de administratie van de VvE. Zo heeft men altijd de mogelijkheid om op de hoogte te zijn van het wel en wee binnen de VvE.

Waarom VT2000 in Leidschenveen?

VT2000 biedt de klant verschillende voordelen. VT2000 is transparant en open en 24 uur per dag bereikbaar. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en er wordt actief meegedacht met de klant. Het bedrijf heeft verschillende certificeringen, wat een goede kwaliteit aangeeft. Voor de klanten wordt het complete beheer en bestuur van complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, bedrijventerreinen, scholen en parkeergarages verzorgd. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. Daar heeft de VvE niet alleen op de korte termijn profijt van, maar ook op de lange termijn. VT2000 heeft concurrerende tarieven en door inkoopvoordelen wordt er veel geld bespaard voor de VvE. Door gebruik te maken van het programma Twinq hebben de eigenaren altijd inzicht in het reilen en zeilen binnen de VvE. VT2000 is betrouwbaar en persoonlijk betrokken bij de VvE en daarom uw VvE beheerder in Leidschenveen.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer informatie voor het laten beheren van uw VvE in Leidschenveen?

Bij VT2000 kunt u altijd terecht met uw vragen. Ook voor het opvragen van een vrijblijvende offerte bent u bij ons aan het juiste adres. Onze collega’s helpen u graag verder, wij zijn bereikbaar op tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. U bent van harte welkom bij VT2000 en wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.