VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Giessenlanden

Bij het beheer van de VvE komt veel kijken. Door vrijwilligers wordt het werk vaak als tijdrovend en intensief ervaren. Er is veel know how en deskundigheid nodig om het beheer goed en vakkundig uit te kunnen voeren. Ook binnen Giessenlanden en omgeving is het merkbaar dat er steeds minder vrijwilligers actief zijn. Steeds meer VvE’s vinden het prettig om ondersteuning te krijgen van een professionele partij voor het VvE beheer. Voor de leden blijft er dan tijd en ruimte over om aandacht te besteden aan zaken waar anders geen tijd voor is.

Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over de taken die u uit handen wilt geven en met welk VvE beheer kantoor in Giessenlanden u wilt werken. Het is verstandig om met een beheerkantoor te werken die het totale beheer kan verzorgen. VT2000 is een vakkundige en goed bekend staande partij. Bij VT2000 kunt u het totale beheer onderbrengen, maar ook een deel van de taken. VT2000 heeft al sinds haar bestaan, ruim 20 jaar geleden, een inschrijving bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en is bovendien een door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd beheerkantoor. VT2000 is voor de VvE’s een professioneel beheer en sparring partner voor uw vereniging in Giessenlanden die hen met raad en daad bijstaat.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke beheer mogelijkheden biedt VT2000 aan uw VvE in Giessenlanden

VT2000 stemt eerst met de Vereniging van Eigenaren in de regio Giessenlanden af aan welke VvE beheer diensten behoefte is, dit kan ook in een persoonlijk gesprek. VT2000 kan alle diensten leveren, dus ook als de VvE dat wens, de bestuurstaken. VT2000 is een partij die het zogenaamde totaalbeheer kan verzorgen, dit is inclusief het verzorgen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en het begeleiden van (groot) onderhoud. VT2000 adviseert aan haar klanten om het MJOP als basis te nemen voor het plannen van het groot onderhoud, maar ook voor het maken van de berekeningen voor de benodigde reserves. Het is van belang om inzicht te hebben in het benodigde onderhoud en de financiële middelen om het complex goed te onderhouden en tegenvallers te voorkomen.

Per VvE in Giessenlanden en omstreken wordt een vast beheer team samengesteld met een vaste beheerder. Er zijn korte communicatielijnen en een goede bereikbaarheid. Voor de VvE wordt een persoonlijke portal gemaakt in het programma Twinq. Alle acties en relevante stukken van de vereniging zijn in deze portal opgenomen. De leden hebben 24/7 inzage in de portal. VT2000 vindt dit van belang uit het oogpunt van openheid en transparantie. Verder vindt VT2000 het van belang om de Vereniging van Eigenaren te ontzorgen en geld te besparen. Voor dit laatste kan de VvE geheel kosteloos en vrijblijvend meeliften op de inkoopvoordelen die VT2000 voor haar VvE’s verkrijgt. Alle voordelen gaan direct naar de Vereniging van Eigenaren. Zo is er bijvoorbeeld ook een schitterend beheer verzekeringspakket waaraan iedere VvE in Giessenlanden mee kan doen.

Meer weten over VT2000 VvE beheer in de omgeving van Giessenlanden?

Wilt u meer weten over VT2000, het VvE beheer in Giessenlanden en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder en informeren u ook over de GRATIS overstapservice.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.