VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Driehuis

Steeds meer Verenigingen van Eigenaren kiezen ervoor om het beheer geheel of gedeeltelijk te laten verzorgen door een professionele VvE beheerder. Dit komt doordat de eigenaren in veel gevallen zelf te weinig tijd hebben. Soms wordt de hoeveelheid werk te veel om onder de vrijwilligers te verdelen of zijn er bepaalde taken die als minder prettig worden ervaren. Veel VvE’s maken gebruik van de diensten van professionele VvE beheerders. Er kan in samenspraak worden overlegd van welke diensten de Vereniging van Eigenaren gebruik wil maken bij een professionele VvE beheerder. Deze diensten kunnen worden ondergebracht in de hoofdtaken het financiële, administratieve en technische beheer.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer Driehuis

Voor het VvE beheer in Driehuis komt VT2000 steeds vaker naar voren. VT2000 is 20 jaar geleden opgericht en heeft hiermee al ruim 20 jaar ervaring in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. De diensten die worden aangeboden zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviseringen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice. VT2000 is SKW en AFM gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen en AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. VT2000 biedt een uitstekende kwaliteit aan de Vereniging van Eigenaren, wat bevestigd wordt door het SKW certificaat. Een aantal jaren geleden is het certificaat ontvangen, de kwaliteit wordt jaarlijks getoetst middels een audit. Ieder jaar voldoet VT2000 aan de kwaliteitseisen die worden gesteld. Daarnaast is VT2000 als een van de weinige VvE beheer kantoren van Nederland aangesloten bij het AFM. VT2000 mag hierdoor verzekeringen afsluiten en de VvE adviezen geven op het gebied van verzekeringen. Er wordt gebruik gemaakt van het programma Twinq. Daarmee hebben de eigenaren volledig inzicht in de administratie van de VvE. Afspraken worden altijd nagekomen en VT2000 is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. De complete afhandeling van de overdracht van de oude beheerder wordt door VT2000 verzorgd en ook bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren is de klant aan het juiste adres. Net als in andere steden is ook VT2000 in Driehuis en omgeving uw VvE beheerder. Het team van enthousiaste, deskundige en betrokken medewerkers staan altijd voor de Vereniging van Eigenaren klaar.

Wat kunnen wij voor het beheer van uw VvE in de regio Driehuis betekenen?

Voor meer informatie over VT2000 kunt u mailen naar info@vt2000.nl of op onze site www.vt2000.nl kijken. Wilt u weten wat VT2000 voor u kunt betekenen? Bel dan vrijblijvend met een van onze professionele Vereniging van Eigenaren beheerders op 085-0410500. Graag maken wij u attent op onze gratis overstapservice bij het afnemen van VvE beheer in Driehuis en omstreken.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.