VvE Beheer VT2000

VvE beheer De Meern

Steeds meer Verenigingen van Eigenaren in De Meern kiezen voor ondersteuning van een professionele VvE beheerder. Het beheer van de VvE is veelomvattend en de wetgeving verandert steeds. Een VvE beheerder uit Utrecht en omgeving kan de VvE en de leden informeren over wat de veranderende wetgeving voor hen betekent. Verder vinden de leden het prettig om meer tijd beschikbaar te hebben voor onderwerpen die hun interesse hebben. Voor het beheer van de VvE in De Meern en omgeving wordt steeds vaker gekozen voor de beheerder VT2000.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Waarom kiezen VvE’s in De Meern en omgeving voor VT2000 VvE beheer?

VT2000 heeft op dit moment honderden tevreden Verenigingen van eigenaren in beheer. Dit heeft verschillende redenen. VT2000 denkt mee met de Vereniging van Eigenaren en houdt zich aan haar afspraken. Er is een 24/7 bereikbaarheid, waardoor de klant op ieder moment van de dag geholpen kan worden. Er wordt gezorgd voor een snelle afhandeling van onderhoudszaken. VT2000 is landelijk actief en iedere VvE heeft een vast team dat hen ondersteuning geeft. Alle informatie over de Vereniging van Eigenaren is op elk moment van de dag in te zien met het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder ontwikkeld. De klanten zijn erg enthousiast over de openheid en transparantie die VT2000 biedt.

Daarnaast onderscheidt VT2000 zich ook op andere punten. VT2000 heeft een aantal jaren geleden voor het eerst het SKW certificaat ontvangen. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen, zoals: VvE Belang, VGM NL en Aedes, de vereniging voor woningcorporaties. Met dit certificaat wordt aangegeven dat de beheerder een goede kwaliteit levert. Na ontvangst van het certificaat wordt elk jaar de kwaliteit van de beheerder opnieuw getoetst. Het SKW certificaat is het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Er is daarnaast een inschrijving bij het AFM. AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. AFM houdt toezicht op de financiële en verzekeringssector. VT2000 heeft veel kennis van verzekeringen en mag adviezen geven over de verzekeringen.

Het is van belang dat de leden snel en goed worden geholpen. VT2000 heeft zelf bouwkundigen in dienst om de VvE te ondersteunen. De VvE is vrij in welke diensten zij wel of niet willen afnemen. Samen wordt vastgesteld welke diensten het best bij de VvE passen. Het is voor de VvE van belang om te kiezen voor een beheerder die een totaalpakket kan verzorgen.

Wilt u meer weten over de gratis overstapservice en/of VT2000 VvE beheer in De Meern?

Hebt u interesse in een vrijblijvende offerte of wilt u de voordelen weten voor uw VvE als u naar VT2000 overstapt? Voor het beheer van uw VvE in De Meern maar ook voor andere steden in Nederland zijn wij graag tot uw dienst. Om de overstap eenvoudiger te maken hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Ook kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van onze overstapservice. Onze deskundigen helpen u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. VT2000 VvE beheer De Meern is ook voor uw vereniging de juiste beheerder.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.