VvE Beheer VT2000

VvE beheer Broek in Waterland

VvE’s in Broek in Waterland en omgeving zijn op zoek naar een professionele beheerder. Het aantal verenigingen dat het beheer nog geheel met vrijwilligers verzorgt, neemt af. Er zijn veel voordelen om het beheer door een professionele beheerder uit te laten voeren. Het kost de eigenaren veel tijd om het beheer van de VvE zelf uit te voeren. Daarnaast heeft een VvE professionele beheerder kennis van zaken, omdat deze gespecialiseerd is.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 in Broek in Waterland voor uw VvE beheer

VT2000 is een beheerder van Verenigingen van Eigenaren die ruim 20 jaar geleden is opgericht. Inmiddels is er dus ruim 20 jaar ervaring en daarnaast zijn er honderden tevreden Verenigingen van Eigenaren. Op dit moment wordt door heel Nederland gebruik gemaakt van de diensten van VT2000. De diensten die worden aangeboden zijn heel breed, het totale pakket aan diensten kan worden verzorgd. U kunt hierbij denken aan het secretarieel en administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan inclusief duurzaamheidsvraagstukken, het technisch VvE beheer, verzekeringen en schades, het bestuur en administrateur, de advisering en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice.

Een professionele VvE beheerder is aan verschillende dingen te herkennen. Een belangrijk punt waaraan goede VvE beheerders zich onderscheiden is de SKW certificering. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Wat de naam al aangeeft is dat VvE beheerders worden getest op de kwaliteit die geleverd wordt. Een aantal jaren geleden heeft VT2000 dit certificaat voor het eerst in ontvangst genomen. Ieder jaar wordt de kwaliteit opnieuw getest en ieder jaar heeft VT2000 het certificaat behouden. VT2000 staat ingeschreven bij de AFM. AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. Er is veel kennis van financiële – en verzekeringszaken in huis en de klant kan ook van advies worden voorzien. Er wordt gewerkt met het programma Twinq, waardoor alle eigenaren op ieder moment van de dag de administratie kunnen inzien. Met dit programma wordt openheid van zaken gegeven en blijft VT2000 transparant en betrouwbaar naar de klant toe. Er wordt gewerkt met een team van ervaren en enthousiaste medewerkers. Iedere Vereniging van Eigenaren krijgt een vast team met veel kennis en ervaring. De Vereniging van Eigenaren is hiermee in goede handen. Door het opstellen van een meer jarenonderhoudsplan (MOP) wordt het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. Op de korte- en lange termijn heeft uw Vereniging van Eigenaren hier profijt van. VT2000 heeft alle disciplines zelf in huis. De klant wordt met de diensten die worden aangeboden volledig ontzorgd voor het beheer van de VvE in Broek in Waterland.

Gratis overstapservice voor het beheer van uw VvE in Broek in Waterland

Om u te ontzorgen bieden wij u onze gratis overstapservice aan. Op onze website is het stappenplan te lezen. Verder verzorgen wij voor u de verdere overgang. U wordt volledig geïnformeerd maar wordt wel ontzorgd. Als u meer wilt weten over VT2000 dan helpen onze ervaren VvE beheer specialisten in Broek in Waterland u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.