VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Bergambacht

Als eigenaar is het van belang om de waarde van uw bezit te waarborgen. Hiervoor is een actieve Vereniging van Eigenaren belangrijk. Om inzicht te krijgen in het benodigde onderhoud is een meerjarenonderhoudsplan (MOP) een goed middel. Dit plan dient als basis voor een financieel plan. Wanneer er een goede onderhouds- en financiële planning is, komt de Vereniging van Eigenaren niet voor vervelende verassingen te staan. Het verzorgen van het financiële beheer en het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan is erg tijdrovend en er is veel specialistische kennis nodig. VT2000 doet er alles aan om Verenigingen van Eigenaren te helpen en hebben een grote mate van deskundigheid in huis. VT2000 heeft veel ervaring met het beheren van Verenigingen van Eigenaren in Bergambacht.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer in Bergambacht

In de afgelopen 20 jaar heeft VT2000 zich gespecialiseerd in het beheren en het besturen van VvE’s. Het complete beheer kan u uit handen worden genomen, maar ook een deel van het beheer als de VvE dit wilt. In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. De diensten die voor de verenigingen worden verzorgd zijn: het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. VT2000 is SKW gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren, wat de kwaliteit van de beheerder aangeeft. VT2000 is bevoegd om adviezen te geven op het gebied van verzekeringen dankzij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) vergunning. Slechts enkele beheerders hebben het SKW certificaat in handen en staan tevens ingeschreven bij het AFM. Elke Vereniging van Eigenaren krijgt bij VT2000 een eigen portal binnen het programma Twinq, waarop de relevante stukken van de Vereniging van Eigenaren staan weergegeven en acties kunnen worden gevolgd. VT2000 is op ieder moment van de dag bereikbaar met de 24-uurs calamiteitendienst.

Contactgegevens VT2000 VvE beheerder in Bergambacht

Mocht u nog een vraag hebben over het VvE beheer in Bergambacht of een andere stad in Nederland en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem contact op met onze vakkundige collega’s via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor en/of bezoekadressen en komen wij graag bij u langs. Wilt u meer weten over ons VvE beheer of wilt u een VvE beheerder spreken die u in Bergambacht kan helpen? Neem dan contact met ons op! VT2000 VvE beheer Bergambacht is de juiste keuze.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.