VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Ter Aar

Steeds meer Verenigingen van Eigenaren hebben het besluit genomen om het beheer van de VvE uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Dit heeft verschillende voordelen. Het inschakelen van een professionele VvE beheerder bespaart veel tijd voor de eigenaren. Daarnaast is er veel kennis en knowhow nodig voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren. Deze kennis heeft een professionele VvE beheerder. VT2000 is een professionele VvE beheerder die goed bekend staat in Nederland.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer in Ter Aar

VT2000 bestaat op dit moment al ruim 20 jaar. VT2000 is een betrouwbaar beheerkantoor, dat altijd voor de klant klaar staat. De diensten die worden aangeboden zijn heel breed. Deze bestaan onder andere uit de basisdiensten zoals het gehele administratieve beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Verder kan het technische beheer, de afhandeling van schades en andere zaken zoals het bestuur en administrateur, het geven van adviezen en andere extra voordelen door VT2000 worden verzorgd. Voor de VvE is er tot slot een gratis overstapservice. VT2000 verzorgt het complete beheer en bestuur van complexen, verspreid door heel Nederland. In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. VT2000 is SKW gecertificeerd, SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen, zoals: VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. Dit certificaat geeft de kwaliteit van de beheerder aan. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren.

VT2000 is op elk moment van de dag bereikbaar. Dit komt door de 24-uurs calamiteitendienst. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder ontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De huidige klanten zijn erg enthousiast over het programma. Er is een gratis overstapservice naar VT2000 en ook voor het opstarten van een nieuwe VvE bent u aan het juiste adres. Onderhoudsmeldingen worden snel opgepakt. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt ook het grootonderhoud op de juiste en duurzame wijze ingepland.

Wat kunnen wij voor het beheer van uw VvE in de regio Ter Aar betekenen?

Voor meer informatie over VT2000 kunt u mailen naar info@vt2000.nl of op onze site www.vt2000.nl kijken. Wilt u weten wat er voor uw VvE betekend kan worden? Bel dan vrijblijvend met een van onze professionele Vereniging van Eigenaren beheerders op 085-0410500. Graag maken wij u attent op onze gratis overstapservice bij het afnemen van VvE beheer in Ter Aar en omstreken. VT2000 VvE beheer Ter Aar is de juiste keuze.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.