Vestiging regio Den Haag en Haaglanden

Vanuit onze vestiging in Wateringen bedienen wij de regio’s Haaglanden en het Westland en alle omringende plaatsen. Iedere VvE heeft een vaste beheerder en een vast team voor alle voorkomende werkzaamheden inclusief onderhoudszaken. Uw team is van alle ontwikkelingen in VvE beheer op de hoogte, maar ook van wat er in de regio speelt. Het team houdt actief contact en komt naar de VvE toe. Ons calamiteitenteam helpt u bij problemen ook buiten kantoortijden. Daarnaast krijgt elke VvE een persoonlijke ingerichte, digitale portal. Alle stukken en acties zijn 24 uur per dag in te zien. Uw VvE is bij VT2000 in vertrouwde handen.

Vestiging regio Utrecht

Voor de VvE’s in onder andere de regio Utrecht staat onze vestiging in Utrecht voor u klaar. Voor iedere VvE is er een vast team samengesteld met een vaste beheerder. Uw team is op de hoogte van wat er landelijk speelt binnen het VvE beheer maar ook binnen uw regio. Uw vaste aanspreekpunten zijn betrokken en bezoeken de complexen regelmatig. Daarnaast heeft VT2000 voor elke VvE een persoonlijke portal gemaakt met behulp van het digitale programma Twinq. Alle stukken worden gescand zodat u altijd alle informatie, 24 uur per dag, up to date kunt volgen. Wij zijn ook 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor acute calamiteiten.

Vestiging regio Amsterdam

Vanuit onze vestiging in Amsterdam bedienen wij de regio Amsterdam. Er werkt een persoonlijk vast team met een vaste beheerder voor uw VvE. Vaste aanspreekpunten en een actieve houding zijn heel belangrijk om het beheer goed uit te voeren. Uw persoonlijke team is op de hoogte van alle ontwikkelingen in VvE beheer, maar ook wat er in de regio speelt. VT2000 vindt het belangrijk om volledig open en transparant te werken en verwerkt alle stukken digitaal. Voor iedere VvE is een persoonlijke portal gemaakt in het programma Twinq. De stukken en acties van de VvE zijn 24 uur per dag online in te zien. Er is een 24-uurs calamiteitenteam actief die u ook buiten kantoortijden bij problemen helpt.

Vestiging regio Rotterdam

Voor onze complexen in de regio Rotterdam hebben wij een speciale vestiging. Goede communicatie en directe lijnen zijn noodzakelijk bij goed VvE beheer van belang. Iedere VvE heeft een eigen team en een vaste beheerder bij VT2000. De teams blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen op VvE beheer, zowel landelijk als regionaal. Om de leden van de VvE goed op de hoogte te houden worden alle stukken gescand en digitaal verwerkt. Iedere VvE heeft een persoonlijke portal in Twinq. Alle relevante stukken en alle acties zijn 24 uur per dag digitaal in te zien. Om u ook buiten kantoortijden te ontzorgen is er een 24- uurs calamiteitenservice.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.