Vereniging van eigenaren

Wat is een vereniging van eigenaren?

Als je een appartement koopt, wordt je automatisch lid van de Vereniging van eigenaren. Dit komt omdat u samen eigenaar wordt van de gemeenschappelijke delen van het gebouw en samen moet zorgen voor het onderhoud en de reparaties aan het complex. De meeste Vereniging van Eigenaren (VvE) hebben een bestuur. De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan. Minimaal 1 x per jaar wordt de Algemene ledenvergadering gehouden. Het bestuur zorgt voor het uitvoeren van de besluiten die door de leden zijn genomen. Daarnaast moet er een reservefonds opgebouwd worden en er moet een jaarrekening opgesteld worden. Het kan voorkomen dat er een slapende VvE is of dat er een conflict ontstaat.

In veel gevallen is het beheren van een complex moeilijk en tijdrovend. Zo is het een hele verplichting om uw complex zelf te beheren. U zou kennis moeten hebben van juridische zaken, verzekeringskwesties, technisch beheer en financieel beheer. Voor veel bewoners zijn deze kwesties te moeilijk en tijdrovend. Daarom besteden veel complexen nu hun Vereniging van eigenaren Beheer uit.

Vereniging van Eigenaren – Kosten besparend en zorgeloos!

VT2000 is een professionele VVE Beheerder die goed met haar klanten meedenkt. VT2000 is 24/7 bereikbaar in noodsituaties en ontzorgt haar klanten. VT2000 heeft al 18 jaar ervaring met de dagelijkse taken in het beheren van een Vereniging van eigenaren.

Meer informatie?
Wilt u uitleg of wilt u meer informatie over de voordelen bij VT2000? Bel op 0174-286262 met een van onze experts of mail ons op info@VT2000.nl voor gratis advies voor uw vereniging van eigenaren!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.