SKW certificeerde beheerder

VT2000 is SKW gecertificeerd. Wij zijn erg blij dat we gecertificeerd zijn. Na jarenlang hard te hebben gewerkt voor onze klanten is het een bevestiging dat VT2000 een professioneel kantoor is die voldoet aan externe normen en zich weet te onderscheiden van die kantoren die VvE beheer er maar even bij doen. Wij werken al 18 jaar met enthousiaste, ervaren werknemers die hun uiterste best doen om onze klanten tevreden te houden.

Wat is een SKW gecertificeerde beheerder?

Een SKW certificering wordt uitgegeven aan (gecertificeerde) VvE beheerders die aan bepaalde vooraf gedefinieerde eisen voldoen. VT2000 beheerst alle kennis om alle VVE diensten aan te kunnen bieden aan haar klanten. De taken die elk jaar gecontroleerd worden door de SKW zijn: financieel beheer, administratief en organisatorisch beheer, dagelijks technisch beheer en bouwkundig beheer. Naast deze onderdelen vindt VT2000 het ook erg belangrijk om met haar klanten mee te denken. VT2000 is 24/7 bereikbaar bij noodgevallen.

Meer informatie?
Wilt u meer uitleg over VvE of wilt u meer informatie over de voordelen bij VT2000? Bel op 0174-286262 met een van onze experts of mail ons op info@VT2000.nl voor gratis advies, ook op het gebied van SKW certificatie!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.