SKW Rotterdam

 

SKW Rotterdam

SKW Rotterdam – Er wordt steeds vaker gekozen voor een SKW gecertificeerde VvE Beheerder. Logisch, uw VvE moet in vertrouwde handen zijn en deze VvE beheerders worden hierop gecontroleerd.

Om uw VvE goed te laten beheren heeft u een SKW gecertificeerde beheerder nodig. Deze VvE beheerder wordt gecontroleerd op systemen, klachtenafhandeling, klantvriendelijkheid, ervaring, kennis en deskundigheid, ook op het gebied van onderhoud. VT2000 is een SKW gecertificeerd VvE beheerder in Rotterdam.

Bel 0174-286262 of mail info@vt2000.nl met een van onze experts in Rotterdam voor gratis advies of informatie over de SKW certificering.

Richtlijnen voor een SKW certificering in Rotterdam.

Het SKW is een erkend en vertrouwd bedrijf voor het certificeren. Het bedrijf geeft certificaten uit aan bedrijven in de bouw, wonen en in de zorg. Beheerders van Vereniging van Eigenaars is een certificaat dat wordt gegeven aan professionele en betrouwbare VvE beheerders.

De VvE beheerders worden gecontroleerd op hun kwaliteitsbeleid, systeembeleid, deskundigheid en kennis, bedrijfsvoering en klachtenprocedure, ook op het gebied van onderhoud.

SKW staat voor kwaliteit en dus ook haar bedrijven die gecertificeerd zijn. Elk jaar wordt gecontroleerd of de beheerders zich aan de regels en richtlijnen van het SKW houden. Gecertificeerde VvE beheerders bieden kwaliteit en hebben alle kennis en ervaring voor uw dagelijkse VvE beheer.
VT2000 de betrouwbare en professionele SKW gecertificeerde VvE beheerder in Rotterdam!

Waarom kiest u voor SKW gecertificeerde VvE beheerder VT2000 in Rotterdam?

VT2000 heeft meer dan 18 jaar ervaring en kennis in de dagelijkse taken binnen een VvE. In 2013 heeft VT2000 het SKW certificaat ontvangen. Hiermee is bewezen dat VT2000 kwaliteit biedt en alle kennis en ervaring heeft. Met een ervaren en enthousiast team verzorgt VT2000 uw VvE optimaal. VT2000 denkt goed met uw VvE mee om deze optimaal te kunnen verzorgen.

Meer informatie?
Wilt u meer uitleg over VvE of wilt u meer informatie over de voordelen bij VT2000? Bel op 0174-286262 met een van onze experts in Rotterdam of mail ons op info@VT2000.nl voor gratis advies of vragen over de SKW!

VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.