Portfolio
Home | Portfolio | Utrecht

Utrecht

Helaas kunnen we in het nieuws nog weleens lezen over malafide VvE beheerders. Dit mooie complex dat zich midden in Utrecht bevindt, had er helaas mee te maken. De VvE beheerder had onrechtmatig geld van VvE’s geleend en is failliet gegaan. Eén van de eerste principes van een VvE is dat er altijd een bankrekening op naam van de VvE geopend moet worden. Immers als dit is gebeurd en een VvE beheerkantoor gaat failliet, dan trekken zij de gelden van VvE’s die zij in beheer hebben mee in het faillissement. VvE beheerder VT2000 opent altijd een bankrekening op naam van de VvE, al sinds de oprichting ruim 20 jaar geleden. Deze VvE uit Utrecht heeft de hulp ingeroepen van VvE beheerder VT2000. De gelden van de VvE waren door de curator geblokkeerd.

VT2000 heeft ervoor gezorgd dat de gelden weer geheel beschikbaar zijn gekomen aan de VvE. De bescherming van het geld kan eenvoudig worden gerealiseerd door altijd een bankrekening op de naam van de VvE te openen. Bij de eisen om een gecertificeerd beheerder te worden is dit ook een basiseis. Gecertificeerde beheerders zullen hierop jaarlijks worden gecontroleerd. Op onze website kunt u bij nieuws informatie lezen over hoe u het geld van de VvE kunt beschermen.

VT2000 kan u ook met raad en daad bijstaan. Het volledige beheer is actief door ons georganiseerd. Er is een meerjaren onderhoudsplan opgesteld en er is gezorgd voor prima onderhoud. Het gebouw staat er netjes bij. De sfeer binnen de VvE is erg goed. De leden, het bestuur en VT2000 zorgen in gezamenlijk en goed overleg voor het onderhouden en het netjes houden van het complex.

Wilt u meer weten over dit project?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem hier contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.