Portfolio
Home | Portfolio | Schiedam

Schiedam

Dit complex is centraal gelegen in Schiedam in de wijk Groenoord. Het is een gemend complex tussen huur en koop. Er is een bijzonder actief bestuur waarbij het woongenot van alle bewoners voorop staat.

In 2014 is gebleken dat er haarscheuren in de galerijvloeren zitten. Direct zijn er de nodige onderzoeken verricht naar de gesteldheid van de vloeren. Er zijn diverse onderzoeken verricht naar de constructieve veiligheid.

Het incident in Leeuwarden, waarbij een galerijvloer afbrak, in het achterhoofd houdend zijn alle zeilen bijgesteld. Als eerste in de omgeving in Schiedam wordt in 2016 van start gegaan met het herstel van de galerijvloeren in dit complex.

Door de goede samenwerking tussen alle betrokkene partijen zijn de herstelkosten laag gehouden en staat de VvE er goed bij.

De gemeente Schiedam is ook reeds actief om VvE’s in de buurt aan te sporen om onderzoek te laten doen naar galerijvloeren die op dezelfde manier zijn gebouwd. Deze VvE is als voorbeeld en toonaangevend gebruikt en heeft zelfs de krant gehaald.

Tezamen met het bestuur wordt het leef genot hoog gehouden, hier blijven we samen continu aan werken.

Wilt u meer weten over dit project?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem hier contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.