Portfolio
Home | Portfolio | Rotterdam

Rotterdam

Dit complex is schitterend gelegen aan het water in Rotterdam. Het is een complex van een groep van drie gelijke complexen.  Vanaf de oplevering waren er veel problemen met moeilijk oplosbare lekkages. VT2000 heeft het beheer overgenomen op verzoek van de VvE van een andere beheerder. VT2000 heeft samen met het bestuur het voortouw genomen om met de overige twee (VvE) complexen tot een gezamenlijke oplossing te komen en inkoopvoordeel. Dit heeft de nodige moeite gekost maar heeft zijn vruchten afgeworpen. Dit overleg is geweest met een woningbouwvereniging die het beheer van de andere complexen verzorgd. VT2000 heeft hierbij de voortrekkersrol op zich genomen. De problemen behoren tot het verleden en het is prettig wonen.

Deze vereniging heeft een actief bestuur met betrokken eigenaren. Er wordt getracht zoveel mogelijk werkzaamheden te clusteren om zodoende het beste resultaat te behalen tegen gunstige prijzen.

VT2000 heeft met het bestuur en de leden een goede band. De leden en het bestuur waarderen de snelle en vriendelijke service van VT2000. Door gebruik van het programma Twinq zijn de leden en het bestuur altijd op de hoogte van actuele stand van de acties en hebben inzage in de relevante stukken van de VvE.

Door de ligging aan het water is de bereikbaarheid van diverse delen van het gebouw voor het uitvoeren van onderhoud soms wat lastig. VT2000 is actief betrokken bij het vinden van de juiste oplossing tegen zo’n gering mogelijke kosten.

Wilt u meer weten over dit project?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem hier contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.