Nieuwegein.

Nieuwegein

Dit schitterende complex in Nieuwegein heeft een zwembad, lounge, logeerkamers, fitness en sauna. Het complex bestaat uit drie torens die door middel van een gang en een parkeergarage onderin het complex met elkaar verbonden zijn. Door het bijzondere karakter van het complex is er maatwerk nodig bij het beheer.

Voor de oplevering was de VvE al actief. Er was een andere beheerder die vanuit de akte was benoemd. De leden waren niet tevreden over deze beheerder en zijn op zoek gegaan naar een andere beheerpartij. VT2000 werd geselecteerd na een uitgebreide selectieprocedure.

Direct na de benoeming van VT2000 waren wij actief door in commissies en groepen mee te werken om vorm te geven aan de organisatie. Bij de ontwikkeling van het complex werd veel aandacht gegeven aan de zorgfunctie. De ontwikkelaar had bedacht dat er een huismeester actief moest zijn. In werkelijkheid bleken er veel actieve eigenaren een woning gekocht te hebben die niet aan de zorgfunctie toe waren. De leden vonden een huismeester bezwaarlijk vanwege de hoge kosten. Met elkaar is gekeken hoe invulling gegeven kon worden aan de taken binnen de VvE. Dit werd opgevangen door de vele vrijwilligers die actief waren en nog zijn. Voor de verschillende taken zijn commissies ingesteld bemenst met vrijwilligers.

VT2000 verzorgt de administratie, het opstellen van de jaarrekening, begroting en de organisatie rond de algemene ledenvergaderingen. Verder werd er actief meegedacht en advies gegeven. In eerste instantie leverde VT2000 een smal pakket aan diensten. Later is dit pakket uitgebreid met het aannemen en afhandelen van (onderhoud)meldingen.

Bij dit complex zijn bijzondere problemen geweest met de kozijnen. De problemen zijn samen met TNO en de rechtsbijstandverzekering, in samenspraak met het bestuur en VT2000, opgelost.

VT2000 kan het verschil maken doordat de VvE altijd een beroep op ons kan doen, ongeacht het afgesproken dienstenpakket. VT2000 is een actieve partner die verantwoording neemt. Al jaren werken we met veel plezier samen met de leden en het bestuur. Voor de eigenaren worden er binnen de VvE veel activiteiten georganiseerd. Er is een actief bestuur en er zijn veel vrijwilligers. Hierdoor is de samenhorigheid groot. Het is fijn wonen in de Terrastuinen.

 

Project Description

Bekijk ook

Back to Top