Portfolio
Home | Portfolio | Naaldwijk

Naaldwijk

Door de kopers is, na een offerteronde, aan VT2000 gevraagd om het beheer voor deze VvE te voeren. Dit was nog voor de oplevering van het complex. Al bijna 20 jaar voert VT2000 het beheer. Er is een actief bestuur, waarmee goed contact is. Ieder jaar wordt in januari de ledenvergadering gehouden. De ledenvergadering is vroeg in het jaar omdat er aansluitend een nieuwjaarsreceptie is. VT2000 zorgt ervoor dat de jaarrekening, kasstukken en de uitnodiging  vroeg in het jaar gereed zijn. Dit kan doordat VT2000 er gedurende het hele jaar voor zorgt dat de beheerstukken stipt in orde zijn. De leden zijn al jarenlang zeer tevreden over de dienstverlening die VT2000 voor hen verzorgd.

Het complex is schitterend. Samen met het bestuur en de leden wordt gezorgd dat het onderhoud tiptop in orde blijft. Na 20 jaar ziet het complex er als nieuw uit. Er zijn enkele zaken geweest, waarbij ook een juridische procedure is gevoerd, waaronder een GIW procedure. Dit is goed afgehandeld. Het is voor de eigenaren prettig wonen, waarbij de onderlinge betrokkenheid groot is. Deze betrokkenheid wordt door het bestuur en VT2000 mede ondersteund door het sturen van nieuwsbrieven en het schenken van aandacht, ook bij persoonlijke aangelegenheden.

Wilt u meer weten over dit project?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem hier contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.