Portfolio
Home | Portfolio | Maarssen

Maarssen

Dit betreft een groot complex met voorheen achterstallig onderhoud waar de vorige bestuurder totaal geen aandacht voor had.  De VvE heeft een eigen bestuur gevormd en heeft de vorige beheerder vervangen door VT2000.

Gezamenlijk en door middel van het opstellen van een spaar- en onderhoudsplan is er een grote inhaalslag gemaakt om het onderhoud weer op niveau te krijgen.

De VvE kampte met een hoog eigen risico op waterschaden. Dit als gevolg van de vele lekkages. In samenwerking met het bestuur en de bouwkundige is nu een plan opgesteld om het onderhoud op niveau te houden en zo een prettig leefklimaat te creëren. Inmiddels is besloten om deze zaken allesomvattend te vervangen en ook direct een nieuwe uitstraling mee te geven, dit ook in overleg met de gemeente.

Omdat de zaken die de meeste lekkages gaven, worden vervangen is geïnformeerd naar de mogelijkheid om het eigen risico te kunnen verlagen. Hiervoor zijn afspraken gemaakt met de verzekering om het schadeverloop na de werkzaamheden een jaar te monitoren en dan eventueel te verlagen. De VvE heeft er vertrouwen in dat de VvE van der zwarte lijst verwijderd wordt.

Wilt u meer weten over dit project?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem hier contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.