Portfolio
Home | Portfolio | Leiderdorp

VvE Swanenburch A2 te Leiderdorp

Dit complex is opgeleverd in 2009. Het complex ligt boven ruimtes van de Gemeente en commerciële ruimtes. Het complex heeft een mooi sedum dakbedekking en daardoor een mooie binnentuin. Ook de bijzondere gevelbeplating maakt dat het complex een chique uitstraling heeft.

Met een fraaie loopbrug is dit complex verbonden met de naastgelegen VvE. De eigenaars van VvE Swanenburch zijn namelijk ook lid van de naastgelegen VvE, omdat ze daar één of meerdere parkeerplaatsen hebben.

Nu, zeven jaar na oplevering, ligt er een prima meerjarenbegroting en wordt het onderhoud op de juiste manier uitgevoerd. Hierdoor blijft het complex in goede staat en blijft het de chique uitstraling houden. Er is een actief bestuur die samen met de beheerder veel tijd in het werk voor de VvE steekt. Belangrijk hierbij is dat de bewoners zich hier prettig en veilig voelen.

Twee keer per jaar wordt een burendag georganiseerd. Dan komen de meeste bewoners bij elkaar en doen zij allerlei kleine onderhoudsklussen en schoonmaakwerkzaamheden. Dit bevordert tevens de saamhorigheid en betrokkenheid onder de bewoners.

De ledenvergaderingen worden goed bezocht en verlopen zeer prettig. Ook dit is een gevolg van een professioneel bestuur en een goede samenwerking met het beheerkantoor.

Wilt u meer weten over dit project?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem hier contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.