Portfolio
Home | Portfolio | Delft

Delft

VT2000 als rechterhand van onze vereniging

Museumhof V is onderdeel van het grotere complex Museumhof dat voorheen aan de Technische Universiteit toebehoorde. Nadat het leeg kwam te staan is het in de negentiger jaren gerenoveerd tot een appartementencomplex. Vanwege het unieke karakter van het gebouw, dat overigens in 1911 opgeleverd werd, heeft het van overheidswege een monumentenstatus.

Een monument impliceert allereerst dat het karakter van het gebouw niet aangetast mag worden en dat hieruit helaas ook iets hogere kosten voortvloeien. Goed onderhoud is een soms kostbare maar ook heel waardevolle investering. Dit noodzaakte het bestuur van de VVE om ons te oriënteren naar een andere beheerder die, naast onze financiën, ons ook goed zou kunnen adviseren bij de op stapel staande grote investeringen die gedaan moesten worden. Zo zijn we uiteindelijk bij VT2000 terecht gekomen. Zij beheren inmiddels alle vele jaren onze financiën, het innen van de bijdrage van de leden. Niet onbelangrijk vanwege de grote sommen geld die hierbij gemoeid is, is dat VT2000 officieel is geaccrediteerd als gecertificeerd SKW beheerkantoor. Heel plezierig is daarbij ook dat VT2000 sinds enige tijd Twinq als automatiseringssysteem heeft, waarbij leden via een portal toegang hebben tot verslagen en bepaalde niet afgeschermde financiële informatie zoals jaarrekening, begrotingen, facturen en bankrekeningen.

Als bestuursleden hebben wij daarbij ook veelvuldig telefonisch of e-mailcontact met de accountmanager die bij afwezigheid vast ondersteund wordt door een assistent. Deze persoonlijke contacten verlopen naar volle tevredenheid en garandeert bovenal continuïteit.

Inmiddels zijn vele grote projecten afgerond en zijn we als bestuur en leden van Museumhof V heel tevreden met de wijze waarop VT2000 ons tot op heden in dit proces heeft begeleid.

Wilt u meer weten over dit project?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem hier contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.