Er wordt weer volop gebouwd.

Er wordt weer volop gebouwd.

Het team van VT2000 merkt dat er weer volop wordt gebouwd. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen om het beheer van de VvE op te starten. Goed VvE beheer valt of staat met een zorgvuldige voorbereiding. Projectontwikkelaars weten VT2000 te vinden, zodat zij de klanten meer informatie aan kunnen bieden, zoals bijvoorbeeld een begroting.

In het straatbeeld verrijzen de hijskranen en woningen en complexen in aanbouw.

Twogether Utrecht

24 augustus jl. was de feestelijke opening door de wethouder van het complex Twogether in Utrecht.

Het complex bestaat uit twee woontorens, een binnenterrein en een ondergrondse parkeergarage, in totaal 203 appartementen.

Het project is ontwikkeld door BPD en Vorm en gebouwd door Vorm Bouw. In de toespraak werd vermeld dat het project 10 jaar heeft geduurd.

Met andere woorden: “ Voordat er daadwerkelijk gestart wordt met de bouw, is er een grote voorbereidingstijd aan vooraf gegaan. Grondverwerving, architectenkeuze, vergunningaanvragen, het vinden van financiers, het selecteren van de bouwer zijn een aantal activiteiten die uitgevoerd zijn”.

Nu is het eindelijk zo ver dat op korte termijn de eerste bewoners hun appartement gaan bewonen. VT2000 gaat als VvE beheerder een bijdrage leveren aan goed onderhoud en het woonplezier voor alle bewoners, eigenaren als huurders van dit mooie complex.

Alle (toekomstige) bewoners veel woonplezier gewenst.

Garagepark Den Haag

Zaterdag 27 augustus jl. hield garagepark Den Haag open huis. Ook VT2000 VvE beheer was bij het open huis aanwezig. De garages zijn enorm in trek. Dit komt zeker doordat het nette parken zijn met veel aandacht voor veiligheid. VT2000 verzorgt het VvE beheer voor een aantal garageparken. Veel beleggers, bedrijven maar ook particulieren hebben de weg naar garagepark Nederland inmiddels gevonden. Voor VT2000 is het fijn dat er een vast team werkt om de omgeving netjes en veilig te houden. De parken zijn overzichtelijk, goed verlicht en afgesloten. In het garagepark Den Haag zijn er verschillende types te koop of te huur.

 

 

Heeft u ook een (nieuwbouw) VvE die opgestart moet worden? Neem dan contact op met een van onze VvE opstart specialisten via 0174-286262 .

Er wordt weer volop gebouwd VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.