VvE Beheer bv

VvE beheer BV

VT2000 VvE beheer BV is de professionele en betrokken Beheerder, die uw Vereniging van Eigenaren zorgen uit handen neemt voor de dagelijkse taken en de structuur binnen uw vereniging.

Wat houdt VvE beheer nu eigenlijk in en welke taken vallen binnen het beheer van een Vereniging van Eigenaren. VT2000 VvE beheer BV heeft verschillende artikelen geschreven om alle aspecten van het beheer toe te lichten.

Vve Beheer BV – VT2000

Als eigenaar van een appartementsrecht ben je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. Dit betekent dat je naast je eigen woning ook mede-eigenaar wordt van de algemene ruimtes in het complex. Als lid krijg heb je verplichtingen, zoals het tijdig voldoen van de bijdrage aan de vereniging. De vereniging van Eigenaars is een rechtsvorm en moet worden beheerd door minimaal één VvE bestuurder.

Bestuur van een VvE Beheer bv

De Vereniging van Eigenaren staat ingeschreven in de KvK. De bestuurder wordt ingeschreven zodat het voor buitenstaanders bekend is wie voor de VvE bv beheer opdrachten mag aangaan. Tevens geeft dit een zekere bescherming tegen fraude omdat in het handelsregister van de KvK duidelijk is aangegeven wie de vereniging mag vertegenwoordigen.

Het bestuur van de VvE voert besluiten uit, genomen door de leden in de algemene ledenvergadering. Het hoogste orgaan binnen een Vereniging van Eigenaren is de ledenvergadering.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van VT2000 VvE beheer BV bel ons dan voor de mogelijkheden.

De 5 belangrijke taken zijn:
Financieel VvE beheer bv: Het openen van een zakelijke rekening op naam van de vereniging. De jaarrekening en de begroting zullen jaarlijks opgesteld moeten worden.

Administratief VvE beheer bv: Het up-to-date houden van het ledenadministratie en informatie verstrekken aan de leden. Bij overdracht van de Vereniging van Eigenaren zorgt VVE beheer B.V. dat de juiste informatie aan de notaris wordt verstrekt. Incasseren van de bijdragen en de incassoprocedure. Van de ledenvergaderingen worden binnen 14 dagen de notulen aan de leden verstrekt. Op deze wijze hebt u altijd tijdig inzicht van de genomen besluiten.

Technisch VvE beheer bv: Met technisch beheer wordt het complex in goede staat gehouden.

Bouwkundig: Bouwkundig beheer is belangrijk voor de toekomst van de VvE. Er wordt een meerjarenonderhoudsplan (MOP) opgesteld. Hierin worden alle verwachte onderhoudsmaatregelen en kosten ingepland.

Verzekeringen en schades: Het is belangrijk dat uw vereniging de juiste verzekeringen heeft. Daarnaast is het ook belangrijk dat schades snel worden opgelost.

VT2000 VvE Beheer BV

Het is belangrijk dat de bovenstaande taken goed uitgevoerd worden. VT2000 VvE Beheer BV is zo’n expert. Met veel ervaring met deze werkzaamheden is VT2000 de juiste partner voor uw VvE. Sinds 2013 is VT2000 SKW gecertificeerd, dit houdt in dat VT2000 ervaren, professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk is en dus alle taken binnen een vereniging voor u kan verzorgen. Daarnaast kent VT2000 een snelle schade afhandeling. In geval van nood kunt u VT2000 24/7 bereiken. Wij nemen uw zorgen over. VT2000 is een complete professionele VvE beheer expert.

Voor informatie over VvE beheer of waarom VT2000 BV de juiste partner voor uw Vereniging van Eigenaren is kunt u een email sturen naar info@vt2000.nl of bellen met een van onze expert op 0174-286262.

VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.