Beheer VvE

Beheer van uw VvE

Op zoek naar het juiste Beheer VvE met benodigde kennis en ervaring? Bij de aankoop van een appartement komt veel kijken. U wordt automatisch gezamenlijk eigenaar van de gemeenschappelijke ruimten in het complex. U hebt de plicht om deze ruimten goed te onderhouden en met elkaar afspraken te maken. Hiervoor is een Vereniging van Eigenaren (VvE) in het leven geroepen.

Bel met een van onze experts op 0174 – 28 62 62, voor het uitbesteden van het beheer van uw VvE!

Taken voor het beheer van een VvE

Het is belangrijk dat het beheer van uw complex goed is geregeld. Echter is dit een hele dagtaak. Zo moet u over de kennis beschikken van: technisch, bouwkundig, financieel, administratief en organisatorisch beheer. Daarnaast komen er ook vele extra taken bij zoals verzekeringen en schadeafhandelingen. Omdat weinig eigenaren deze kennis hebben wordt er vaak gekozen voor een professionele VvE beheerder. Een beheerder heeft als dagtaak het zorgen voor uw Vereniging van Eigenaren. Het kiezen van een VvE bestuurder is verstandig omdat dit meerwaarde creëert voor uw complex. Zo zorgt een bestuurder dat het beheer van uw VvE op tijd wordt uitgevoerd en dat het complex schoon en veilig is. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de VvE en kunt u genieten van de woning.

VT2000 professioneel beheer voor uw VvE

VT2000 is in 1997 gestart met het beheer van uw VvE taken in heel Nederland. Met de kennis en ervaring kan VT2000 goed voor uw dagelijkse Vereniging van Eigenaren taken zorgen. VT2000 is betrouwbaar, professioneel en denkt graag met uw VvE mee. Daarnaast is VT2000 gecertificeerd door het SKW en wordt jaarlijks getoetst door een externe partij.

Meer informatie?
Wilt u informatie ontvangen voor uw vereniging of wilt u meer informatie over de voordelen die VT2000 u biedt? Bel 0174-286262 of mail ons op info@VT2000.nl voor het beheer van uw VvE.

VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.