Wat is van belang bij de kascommissie?

Een kascommissie bestaat uit één of meer personen die door de ledenvergadering zijn benoemd om de jaarrekening te controleren. Deze commissie is verplicht voor elke VvE, tenzij de jaarrekening wordt gecontroleerd door een extern accountantskantoor of de VvE heeft een Raad van Commissarissen.
Tip: Voor het bestuur, de VvE beheerder en de leden is het fijn dat de leden van de kascommissie deze controle uitvoeren. VT2000 enthousiasmeert de leden van de kascommissie. VT2000 doet er alles aan om transparant te zijn en openheid te geven. Door het gebruik van het programma Twinq kan de kascommissie alle stappen volgen, alle facturen inzien en controleren hoe de facturen zijn goedgekeurd. Er komen veel complimenten van de kascommissies over de administratie van VT2000 en de transparantie in Twinq.
De kascommissie kan gedurende het jaar de administratie controleren en is niet meer afhankelijk van het tijdstip waarop de jaarrekening gereed is.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.