Wat wilt u weten over de herbouwwaarde?

De herbouwwaarde is van belang. Wat wordt nu bedoeld met deze waarde? Het is het bedrag wat nodig is om het tenietgegane gebouw geheel op te bouwen. Hierbij kunt u denken als het gebouw volledig is afgebrand. Dit is nodig voor de opstalverzekering.
Tip: het is van belang om een taxatie uit te laten voeren om de herbouwwaarde vast te stellen. Denkt u eraan dat deze taxatie pas geldig is als deze op de polis is aangetekend. Verder is het van belang dat taxaties beperkt geldig zijn. U moet dan weer een nieuwe taxatie uit laten voeren. De grond hoeft u niet mee te nemen in de verzekering. Het is van belang om te werken met een VvE beheerder die verstand heeft van verzekeren. VT2000 verzorgt het VvE beheer en heeft ook een vergunning bij de AFM. Zij kunnen u advies geven en helpen om verzekeringsvragen op te lossen. Zij hebben ook een mooie oplossing voor het meerwerk. Bij veel VvE’s is het meerwerk niet goed geregeld, waardoor eigenaren in de problemen kunnen komen. De VvE’s die het beheer hebben uitbesteed aan VT2000, kunnen hun complexen voor een zeer gering bedrag laten taxeren. VT2000 zet zich in om de kosten voor de VvE’s laag te houden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.