VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Lijnden

Er zijn meerdere redenen te bedenken, waardoor steeds minder vrijwilligers het beheer van de VvE in handen nemen. Een van de redenen is dat het beheer erg veel tijd kost en daarnaast ook nog eens ingewikkeld is. Om genoeg tijd te hebben om dit allemaal zelf uit te voeren, naast uw dagelijkse taken, is erg veel vrije tijd nodig. Daarom wordt het beheer steeds meer overgelaten aan een professionele VvE beheerder uit regio Amsterdam en Haarlem. Een bekende beheerder met al honderden tevreden Verenigingen van Eigenaren is VT2000. VT2000 kan het hele beheer uit handen nemen, maar ook een deel van het beheer. Dit is afhankelijk van de wensen en behoeften van de Vereniging van Eigenaren. Met 20 jaar ervaring is VT2000 de juiste keuze voor Vereniging van Eigenaren.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 voor uw VvE beheer in Lijnden

VT2000 is SKW gecertificeerd. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen zoals: VvE belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. De eisen en normen zijn vastgelegd in de Nationale beoordelingsrichtlijn 5016. Een beheerder, die na toetsing door SKW aan de eisen voldoet, ontvangt het certificaat. Na certificatie wordt de beheerder jaarlijks getoetst of nog aan de normen voldaan wordt. VT2000 heeft het certificaat ontvangen een aantal jaren geleden en sindsdien voldoet VT2000 elk jaar aan de kwaliteitseisen. VT2000 heeft ook een AFM vergunning. Als een VvE beheerder geen AFM vergunning heeft, mogen zij geen advies geven over de verzekeringen. Het is voor uw Vereniging van Eigenaren en u als eigenaar van belang dat de verzekeringen goed zijn geregeld. Uw eigendom moet goed zijn verzekerd. Hierbij moet u kunnen vertrouwen op de VvE beheerder die u volledig en correct voorlicht en adviseert. Het is dus van belang dat u voor een professionele beheerder kiest die verstand heeft van verzekeringen en de benodigde AFM vergunning hiervoor in huis heeft. VT2000 maakt gebruik van het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie op een hoog niveau staan. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De huidige klanten zijn erg enthousiast over het programma. Er is een gratis overstapservice naar VT2000 en ook voor het opstarten van een nieuwe VvE bent u aan het juiste adres.

VvE beheer in de regio Lijnden

Wanneer u voor VT2000 kiest bij VvE beheer in Lijnden en u te maken heeft met lekkages of andere vergelijkbare calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar, zodat er tijdig en adequaat gereageerd kan worden en de schade geminimaliseerd kan worden. Om de waarde en kwaliteit van het gebouw te behouden en eventueel te verbeteren, is het belangrijk om een uitgebreid onderhoudsplan op te stellen. Het maken van een onderhoudsplan die gericht is op de lange termijn is vaak een intensief karwei. Om uiteindelijk een kwalitatief goede onderhoudsplan op te stellen is het belangrijk om dit door een professionele VvE beheerder te laten doen. Onze beheerders helpen u hier en met de overige VvE beheer taken in Lijnden graag mee verder. U bent van harte welkom bij VT2000 en wij komen graag naar u toe voor het VvE beheer in Lijnden.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer weten over VvE beheer in Lijnden en onze gratis overstapservice?

Voor iedere VvE is een stappenplan gemaakt met een gratis overstapservice. Als u hierover vragen heeft en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen helpen onze collega’s u graag verder, 085-0410500 of mailen naar info@vt2000.nl. Onze collega’s komen graag voor een persoonlijk VvE beheer gesprek naar uw complex in Lijnden toe, u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.